Kurtulmuş, Yediyıldız ve Gündoğdu hangi görevlere getirildi

SİYASET 16.07.2018 - 22:26, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2430+ kez okundu.
 

Kurtulmuş, Yediyıldız ve Gündoğdu hangi görevlere getirildi

TBMM’de Komisyon Başkanları ve üyeler belli oldu.
AK Parti Ordu Milletvekili Dr. Şenel Yediyıldız Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanlığına seçildi. Yıldız, başkanlığa seçilmesinin ardından yaptığı açıklamada, “Bu göreve şahsımı layık gören Öncelikle Ak parti Grubumuza Değerli Milletvekili dostlarıma teşekkür ederim. Mevlam bizlere layıkıyla görev yapmayı milletimize hizmet etmeyi nasip etsin inşallah” dedi. Eski Kültür ve Turizm Bakanı İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş’ta Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı seçildi. Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu da AK Parti TBMM Grup Yönetim Kurulu üyeliğine getirildi. Gündoğdu,” Bugünkü grup toplantımızda, şahsımı Partimizin TBMM Grup Yönetim Kurulu Üyeliğine seçen saygıdeğer Grup Başkanımız, Başkanvekillerimiz ve Milletvekillerimize teşekkür ediyorum. ‪Devlet Başkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan'ın çizdiği yolda, milletimiz ve memleketimiz için yılmadan, yorulmadan, uyumadan çalışmaya devam edeceğiz.”şeklinde konuştu.  
TBMM’de Komisyon Başkanları ve üyeler belli oldu.

AK Parti Ordu Milletvekili Dr. Şenel Yediyıldız Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanlığına seçildi.

Yıldız, başkanlığa seçilmesinin ardından yaptığı açıklamada, “Bu göreve şahsımı layık gören Öncelikle Ak parti Grubumuza Değerli Milletvekili dostlarıma teşekkür ederim. Mevlam bizlere layıkıyla görev yapmayı milletimize hizmet etmeyi nasip etsin inşallah” dedi.

Eski Kültür ve Turizm Bakanı İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş’ta Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı seçildi.

Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu da AK Parti TBMM Grup Yönetim Kurulu üyeliğine getirildi. Gündoğdu,” Bugünkü grup toplantımızda, şahsımı Partimizin TBMM Grup Yönetim Kurulu Üyeliğine seçen saygıdeğer Grup Başkanımız, Başkanvekillerimiz ve Milletvekillerimize teşekkür ediyorum.
‪Devlet Başkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan'ın çizdiği yolda, milletimiz ve memleketimiz için yılmadan, yorulmadan, uyumadan çalışmaya devam edeceğiz.”şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.