Kızılay Ünye Şubesinden Muhteşem Gece

SANAT 29.09.2019 - 17:38, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1805+ kez okundu.
 

Kızılay Ünye Şubesinden Muhteşem Gece

Türk Kızılay Ünye Şubesi etkinliklerine devam ediyor. Dün akşam Türk Kızılay Ünye Şubesi Ve Kültür Turizm Bakanlığı Samsun Devlet Korosu birlikteliğinden ortaya muhteşem bir sanat gecesii çıktı.
Ünye yalı kilisesini dolduranlar cumartesi akşamı sanata doydu. Geceye Ünye Belediye Başkan yardımcısı Ali Kemal Mehel ,eski İçişleri bakanı İdris Naim Şahin ve çok sayıda davetli katıldı.   Türk sanat müziği gecesinde sahneye çıkan Kızılay Ünye Şube Başkanı İsmet Küçükoğlu, Avukat Arif Çelik ve Öğretim üyesi Özge Altıntaş Özcan şarkılarıyla davetleri mest ettiler. ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK Türk Kızılay Ünye Şubesi Başkanı İsmet Küçükoğlu , programa emeği geçen herkese ve davetlilere teşekkür etti.” Şahane bir gece yaşadık,sanat gecemiz bu akşam derbi ile aynı saate çakışmasına rağmen oldukça yoğun bir katılım oldu.Sanat sever konuklarımıza bizi bu gece yalnız bırakmadıkları ve şarkılarda bize eşlik ettikleri için teşekkür ederiz.Bu tür etkinliklerimiz önümüzde ki aylarda da devam edecek”dedi
Türk Kızılay Ünye Şubesi etkinliklerine devam ediyor. Dün akşam Türk Kızılay Ünye Şubesi Ve Kültür Turizm Bakanlığı Samsun Devlet Korosu birlikteliğinden ortaya muhteşem bir sanat gecesii çıktı.

Ünye yalı kilisesini dolduranlar cumartesi akşamı sanata doydu. Geceye Ünye Belediye Başkan yardımcısı Ali Kemal Mehel ,eski İçişleri bakanı İdris Naim Şahin ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Türk sanat müziği gecesinde sahneye çıkan Kızılay Ünye Şube Başkanı İsmet Küçükoğlu, Avukat Arif Çelik ve Öğretim üyesi Özge Altıntaş Özcan şarkılarıyla davetleri mest ettiler.

ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK

Türk Kızılay Ünye Şubesi Başkanı İsmet Küçükoğlu , programa emeği geçen herkese ve davetlilere teşekkür etti.” Şahane bir gece yaşadık,sanat gecemiz bu akşam derbi ile aynı saate çakışmasına rağmen oldukça yoğun bir katılım oldu.Sanat sever konuklarımıza bizi bu gece yalnız bırakmadıkları ve şarkılarda bize eşlik ettikleri için teşekkür ederiz.Bu tür etkinliklerimiz önümüzde ki aylarda da devam edecek”dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.