Kenan Hoca Son Yolculuğuna Uğurlandı

YAŞAM 23.12.2020 - 21:40, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1381+ kez okundu.
 

Kenan Hoca Son Yolculuğuna Uğurlandı

Dün geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Kenan Balcıoğlu bugün son yolculuğuna uğurlandı
Ünye’de Uzakdoğu sporlarında başarılarıyla anılan Ünye Dövüş Sanatları Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı, Milli Takım Antrenörü ve Hakemi Kenan Balcıoğlu spor salonunda antrenman sırasında kalp krizi geçirdi. Salı günü akşam saatlerinde antrenman sırasında rahatsızlanan Kenan Balcıoğlu, acil sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı fakat bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Spora 35 yılını verdiği öğrenilen Balcıoğlu bugün son yolculuğuna uğurlandı. Fadime ile Merhum Dursun Balcıoğlu’nun 4 çocuğundan biri olan Balcıoğlu’nun Cenaze namazı Fevzi Çakmak Mahallesi’ndeki Yeni Camii’nde kılındı. Cenazeye Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Gürel, İl Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Genç, İlçe Spor Müdürü Aydın Kuyumcu, Wushu Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kurt, Ordu ASKF Başkanı Metin Kır, Genel Başkan Yardımcısı Murat Ülgen, Ünye Reis Arslanlar Spor Kulübü Başkanı Cavit Arslan ile spor dünyasından çok sayıda kişi ve vatandaşlar katıldı.
Dün geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Kenan Balcıoğlu bugün son yolculuğuna uğurlandı

Ünye’de Uzakdoğu sporlarında başarılarıyla anılan Ünye Dövüş Sanatları Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı, Milli Takım Antrenörü ve Hakemi Kenan Balcıoğlu spor salonunda antrenman sırasında kalp krizi geçirdi.

Salı günü akşam saatlerinde antrenman sırasında rahatsızlanan Kenan Balcıoğlu, acil sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı fakat bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Spora 35 yılını verdiği öğrenilen Balcıoğlu bugün son yolculuğuna uğurlandı. Fadime ile Merhum Dursun Balcıoğlu’nun 4 çocuğundan biri olan Balcıoğlu’nun Cenaze namazı Fevzi Çakmak Mahallesi’ndeki Yeni Camii’nde kılındı.

Cenazeye Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Gürel, İl Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Genç, İlçe Spor Müdürü Aydın Kuyumcu, Wushu Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kurt, Ordu ASKF Başkanı Metin Kır, Genel Başkan Yardımcısı Murat Ülgen, Ünye Reis Arslanlar Spor Kulübü Başkanı Cavit Arslan ile spor dünyasından çok sayıda kişi ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.