Kazanan Dostluk Oldu

SPOR 21.05.2018 - 08:54, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1971+ kez okundu.
 

Kazanan Dostluk Oldu

Ünyespor Vetereyanları ile Artvin Hopaspor Vetereyanları arasında Ünye Şehir Stadı'nda oynanan karşılaşma 5-5 berabere tamamlanarak karşılaşmayı dostluk kazandı.
Ünye Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtına 15 Mayıs tarihinde çelenk sunumuyla başlayan 15-19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile “Gençlik Haftası” kutlama programı kapsamında Ünye’de çeşitli etkinlikler yapıldı. Bu etkinlikler kapsamında tekvando, judo, masa tenisi, voleybol, basketbol, güreş, halter müsabakaları ve bisiklet gezisi olmak üzere bir çok etkinliğe Ünye ev sahipliği yaptı.  Gençlik Haftası etkinliklerinin kapanışı Ünyespor Vetereyanları ile Artvin Hopaspor Vetereyanları arasında oynanan karşılaşma ile sona erdi.   5-5 berabere biten karşılaşmayı dostluk kazandı. Veteranların kıyasıya çekişmesini Kaymakam Ümit Hüseyin Güney, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Aksu ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Aydın Kuyumcu izledi.  
Ünyespor Vetereyanları ile Artvin Hopaspor Vetereyanları arasında Ünye Şehir Stadı'nda oynanan karşılaşma 5-5 berabere tamamlanarak karşılaşmayı dostluk kazandı.

Ünye Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtına 15 Mayıs tarihinde çelenk sunumuyla başlayan 15-19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile “Gençlik Haftası” kutlama programı kapsamında Ünye’de çeşitli etkinlikler yapıldı.

Bu etkinlikler kapsamında tekvando, judo, masa tenisi, voleybol, basketbol, güreş, halter müsabakaları ve bisiklet gezisi olmak üzere bir çok etkinliğe Ünye ev sahipliği yaptı. 

Gençlik Haftası etkinliklerinin kapanışı Ünyespor Vetereyanları ile Artvin Hopaspor Vetereyanları arasında oynanan karşılaşma ile sona erdi.   5-5 berabere biten karşılaşmayı dostluk kazandı. Veteranların kıyasıya çekişmesini Kaymakam Ümit Hüseyin Güney, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Aksu ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Aydın Kuyumcu izledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.