Kaymakam İsyan Etti

BÖLGE GÜNDEMİ 18.08.2020 - 10:14, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2345+ kez okundu.
 

Kaymakam İsyan Etti

İkizce Kaymakamı Berat Kasımoğlu, Korona olduğu halde bunu saklayan vatandaşlara isyan etti.
Tebrik ederim, Fatih mahallesi ve Kocaman mahallesindeki pek çok vatandaş beni çok üzdünüz.   Vakalarınızı nasıl saklar bildirmezsiniz? Nasıl elinizi kolunuzu sallayarak ilçede dolaşırsınız. Bu işin peşini bırakmayacağım. Kim bilir diğer mahallelerde durum ne ama en ağar cezayı da vereceğim ve gerekirse isim isim açıklayacağım kendini saklayanları.  Kimse kusura bakmasın maske takmama sosyal mesafeye uymama keyfiyetinize bu ilçenin masumlarını KURBAN ETMEYECEĞİM.   Bu özgürlük değil. Özgürlük başkalarının özgürlük alanına saygı göstermektir. Bu işin ciddiyetini nasıl hala kavrayamazsınız. Sevdiğinizi toprağa verdiğinizde mi anlayacaksınız? Yazık değil mi?   Maske takmamak neyin delikanlılığı, neye meydan okuyorsunuz? Maske takmayan, sosyal mesafeye uymayan kurallara riayet etmeyen herkese KİM olduğu NECİ olduğu hiç önemli değil en ağar cezayı verecek.   Gerekirse İKİZCE'de tekrar eski yasakları getireceğim, isteyen başka ilçeye gider. Ben bu ilçenin masumlarını, çocuklarını, kadınlarını, evine ekmek götürmeye çalışan yiğitlerini, yaşlılarını koruyacağım arkadaşlar   YA SİZİNLE YA DA SİZE RAĞMEN...   İkizce Kaymakamı Mustafa Berat Kasımoğlu 
İkizce Kaymakamı Berat Kasımoğlu, Korona olduğu halde bunu saklayan vatandaşlara isyan etti.

Tebrik ederim, Fatih mahallesi ve Kocaman mahallesindeki pek çok vatandaş beni çok üzdünüz.

 

Vakalarınızı nasıl saklar bildirmezsiniz? Nasıl elinizi kolunuzu sallayarak ilçede dolaşırsınız. Bu işin peşini bırakmayacağım. Kim bilir diğer mahallelerde durum ne ama en ağar cezayı da vereceğim ve gerekirse isim isim açıklayacağım kendini saklayanları.  Kimse kusura bakmasın maske takmama sosyal mesafeye uymama keyfiyetinize bu ilçenin masumlarını KURBAN ETMEYECEĞİM.

 

Bu özgürlük değil. Özgürlük başkalarının özgürlük alanına saygı göstermektir. Bu işin ciddiyetini nasıl hala kavrayamazsınız. Sevdiğinizi toprağa verdiğinizde mi anlayacaksınız? Yazık değil mi?

 

Maske takmamak neyin delikanlılığı, neye meydan okuyorsunuz? Maske takmayan, sosyal mesafeye uymayan kurallara riayet etmeyen herkese KİM olduğu NECİ olduğu hiç önemli değil en ağar cezayı verecek.

 

Gerekirse İKİZCE'de tekrar eski yasakları getireceğim, isteyen başka ilçeye gider. Ben bu ilçenin masumlarını, çocuklarını, kadınlarını, evine ekmek götürmeye çalışan yiğitlerini, yaşlılarını koruyacağım arkadaşlar

 

YA SİZİNLE YA DA SİZE RAĞMEN...

 

İkizce Kaymakamı Mustafa Berat Kasımoğlu 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.