Jandarma Okul Farelerini Yakaladı

ASAYİŞ 20.10.2020 - 11:35, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2220+ kez okundu.
 

Jandarma Okul Farelerini Yakaladı

Kabataş’ta ilköğretim okullarındaki akıllı tahtaları çalan hırsızlar Jandarma’nın başarılı operasyonları sonucu yakalandı.
  Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada şöyle denildi:       Ordu İli, Kabataş İlçesi, Elbeyi Mahallesi Şehit Salih Keskin İlk ve Ortaokulundan 07 Ekim 2020 tarihinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce (10) adet etkileşimli tahtanın (400.000 TL değerinde) çalınması olayı ile ilgili olarak; İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde bulunan Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT), OYİ ve Kabataş İlçe J.K.lığı tarafından fail ya da faillerin tespitine yönelik yapılan güvenlik kameraları, PTS kaydı incelemeleri, görgü tanık beyanları ve detaylı saha araştırmaları sonucunda çalınan etkileşimli tahtalar bulunarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edilmiş, olayla ilgili (4) şüpheli şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edilmiştir.           Kamuoyuna saygıyla duyurulur.  
Kabataş’ta ilköğretim okullarındaki akıllı tahtaları çalan hırsızlar Jandarma’nın başarılı operasyonları sonucu yakalandı.

 

Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada şöyle denildi:  

 

 

Ordu İli, Kabataş İlçesi, Elbeyi Mahallesi Şehit Salih Keskin İlk ve Ortaokulundan 07 Ekim 2020 tarihinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce (10) adet etkileşimli tahtanın (400.000 TL değerinde) çalınması olayı ile ilgili olarak; İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde bulunan Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT), OYİ ve Kabataş İlçe J.K.lığı tarafından fail ya da faillerin tespitine yönelik yapılan güvenlik kameraları, PTS kaydı incelemeleri, görgü tanık beyanları ve detaylı saha araştırmaları sonucunda çalınan etkileşimli tahtalar bulunarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edilmiş, olayla ilgili (4) şüpheli şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edilmiştir.

          Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.