Jandarma’dan kaçmaya çalıştılar; Cezayı yediler.

ASAYİŞ 07.03.2021 - 00:33, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1807+ kez okundu.
 

Jandarma’dan kaçmaya çalıştılar; Cezayı yediler.

Tekkiraz’da yol kontrolü noktasından kaçmaya çalışan iki kişiye toplam 6.360 TL para cezası uygulandı.
Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada şöyle denildi:       02 Mart 2021 tarihinde Ünye / Tekkiraz Jandarma Karakol Komutanlığınca, Tekkiraz Mahallesi, Çaybaşı yol ayrımında icra edilen yol kontrolü esnasında arama noktasından kaçan (1) araç ve (2) şüpheli şahıs yakalanmıştır.                      Yapılan arama neticesinde (1) Adet 9mm. çapında Ruhsatsız Tabanca, (1) Adet 12. Kalibre Ruhsatsız Av Tüfeği ve (65) Adet Av Tüfeği Fişeği ele geçirilmiştir.     Aynı zamanda alkollü olan araç sahibi G.K. ve Ü.F. isimli şüpheli şahıslar adli makamlara sevk edilerek, Ü.F. isimli şüpheli şahıs cezaevine sevk edilmiştir.     Her iki şahsa “sokağa çıkma yasağına” uymadıklarından dolayı 6.360 TL. idari para cezası uygulanmıştır.   Kamuoyuna saygıyla duyurulur.  
Tekkiraz’da yol kontrolü noktasından kaçmaya çalışan iki kişiye toplam 6.360 TL para cezası uygulandı.

Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada şöyle denildi:

 

 

 

02 Mart 2021 tarihinde Ünye / Tekkiraz Jandarma Karakol Komutanlığınca, Tekkiraz Mahallesi, Çaybaşı yol ayrımında icra edilen yol kontrolü esnasında arama noktasından kaçan (1) araç ve (2) şüpheli şahıs yakalanmıştır.

 

 

   
             Yapılan arama neticesinde (1) Adet 9mm. çapında Ruhsatsız Tabanca, (1) Adet 12. Kalibre Ruhsatsız Av Tüfeği ve (65) Adet Av Tüfeği Fişeği ele geçirilmiştir.

 

 

Aynı zamanda alkollü olan araç sahibi G.K. ve Ü.F. isimli şüpheli şahıslar adli makamlara sevk edilerek, Ü.F. isimli şüpheli şahıs cezaevine sevk edilmiştir.

 

 

Her iki şahsa “sokağa çıkma yasağına” uymadıklarından dolayı 6.360 TL. idari para cezası uygulanmıştır.

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.