İstifa Etti

SİYASET 23.07.2020 - 14:26, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1299+ kez okundu.
 

İstifa Etti

MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz, MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’un kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edilmesi üzerine görevinden istifa etti.
‘Ne İhale İstedik, Ne İş İstedik, Ne Taşeronluk İstedik...’ MHP Ordu İl Binasında basın toplantısı düzenleyen Köksal Yılmaz, “Sayın vekilimizin Cuma günü ve Cumartesi günü ilçe gezilerinde de dahil televizyon programında sayın Tarım Bakanına, AKP hükümetine Ordu’nun sorununu anlatan bir konuşmasından dolayı genel merkezimizin milletvekilimiz hakkında yapmış olduğu ihraç talebine karşı biz de MHP Ordu İl Başkanı olarak ben Köksal Yılmaz olarak bu tepkiye duyarsız kalmak istemiyorum. Biz Ordulunun bize verildiği 83 bin oyun hesabını sorduk. Ne ihale istedik, ne iş istedik, ne taşeronluk istedik. Sadece MHP’ye 83 bin oy vererek TBMM’ye gönderilen vekilimize sahip çıkma konusunda MHP Ordu il başkanlığından bugün itibari ile istifa ediyorum. Bu zamana kadar görev yaptık, yönetici arkadaşlardan helallik istiyorum. Fazla konuşmayacağım, hakkınızı helal edin. Biz onurlu insanlarız, liderlerimizin emrindeyiz, teşkilatımızın emrindeyiz. Görevler değişir, makamlar baki değil. Biz anamızdan il başkanı olarak doğmadık. 7 yıldan beri görev yaptık, kırmıştırız, dökmüşüzdür, herkesten helallik istiyorum.” dedi.     ONUNLA GELDİK ONUNLA GİDİYORUZ   Sorulara da cevap veren Yılmaz, “Ben MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz olarak istifa ettim. Yönetici arkadaşlarım görevinin başındadır. İstifamı genel merkez takdir eder. Devam etmezlerse kendileri bilirler. Ben bütün yönetici arkadaşlara teşekkür ediyorum. Gerçekten çok zor şartlar altında çalıştık olmuyor demek ki olmadı AKP’yi geçemedik böyle bir mantık yok. ‘Biz fındık para etsin, birileri fındığın üzerinde oyun oynuyor, yanlış bilgilendiriyor’ dedik. Herhangi bir şey istemedik, talep etmedik. Birilerinin dediği oldu. Ama şunu söylüyorum Cumhur İttifakı içerisinde Türkiye’de 81 il içerisinde en çok savunan vekilimiz olmuştur. Ben kendisine teşekkür ediyorum. Adamlığını göstermiştir, adam gibi dik durmuştur. Hem genel başkanının yanında hem partisinin yanında hem arkadaşlarının yanında  olmuştur. Biz onunla beraber geldik onunla beraber bırakıyoruz. Bütün arkadaşlara bize verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.   KİMSE AVUCUNU OVUŞTURMASIN     Yılmaz, sözlerini şöyle tamamladı: “Vekilimiz yıllardan beri televizyonalar da söyler çocukluğundan beri ülkücüdür. Partiden atsalar bile gönülden MHP’den atamazlar. Bizler de öyleyiz. Biz MHP’li olarak kalırız. Birileri koltuğunda otursun, rahat etsin birileri. Türkiye’nin gündemini analiz etmesin. Oturarak değil siyaset vatandaşa giderek olur. Her konuyu gündeme taşıyarak olur. 7 Haziran seçimlerinden başlayarak 1 Kasım sürecinden ve 24 Haziran seçimlerinden başlayan süreçte MHP Karadeniz’de Ordu olarak tek vekil çıkarmış il. İllaki söyleyeceğiz. 80 bin oy almak kolay mı? Bunun için MHP’de kimse elini ovuşturmasın. Milletvekilimiz Cemal Enginyurt bağımsız da olsa partiden ihraç da olsa yine bozkurt yapar yine ülkücü kimliğini her yerde kullanır. MHP’de liderinin yanında durmaya devam eder.”
MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz, MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’un kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edilmesi üzerine görevinden istifa etti.

‘Ne İhale İstedik, Ne İş İstedik, Ne Taşeronluk İstedik...’

MHP Ordu İl Binasında basın toplantısı düzenleyen Köksal Yılmaz, “Sayın vekilimizin Cuma günü ve Cumartesi günü ilçe gezilerinde de dahil televizyon programında sayın Tarım Bakanına, AKP hükümetine Ordu’nun sorununu anlatan bir konuşmasından dolayı genel merkezimizin milletvekilimiz hakkında yapmış olduğu ihraç talebine karşı biz de MHP Ordu İl Başkanı olarak ben Köksal Yılmaz olarak bu tepkiye duyarsız kalmak istemiyorum. Biz Ordulunun bize verildiği 83 bin oyun hesabını sorduk. Ne ihale istedik, ne iş istedik, ne taşeronluk istedik. Sadece MHP’ye 83 bin oy vererek TBMM’ye gönderilen vekilimize sahip çıkma konusunda MHP Ordu il başkanlığından bugün itibari ile istifa ediyorum. Bu zamana kadar görev yaptık, yönetici arkadaşlardan helallik istiyorum. Fazla konuşmayacağım, hakkınızı helal edin. Biz onurlu insanlarız, liderlerimizin emrindeyiz, teşkilatımızın emrindeyiz. Görevler değişir, makamlar baki değil. Biz anamızdan il başkanı olarak doğmadık. 7 yıldan beri görev yaptık, kırmıştırız, dökmüşüzdür, herkesten helallik istiyorum.” dedi.

 

 

ONUNLA GELDİK ONUNLA GİDİYORUZ

 

Sorulara da cevap veren Yılmaz, “Ben MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz olarak istifa ettim. Yönetici arkadaşlarım görevinin başındadır. İstifamı genel merkez takdir eder. Devam etmezlerse kendileri bilirler. Ben bütün yönetici arkadaşlara teşekkür ediyorum. Gerçekten çok zor şartlar altında çalıştık olmuyor demek ki olmadı AKP’yi geçemedik böyle bir mantık yok. ‘Biz fındık para etsin, birileri fındığın üzerinde oyun oynuyor, yanlış bilgilendiriyor’ dedik. Herhangi bir şey istemedik, talep etmedik. Birilerinin dediği oldu. Ama şunu söylüyorum Cumhur İttifakı içerisinde Türkiye’de 81 il içerisinde en çok savunan vekilimiz olmuştur. Ben kendisine teşekkür ediyorum. Adamlığını göstermiştir, adam gibi dik durmuştur. Hem genel başkanının yanında hem partisinin yanında hem arkadaşlarının yanında  olmuştur. Biz onunla beraber geldik onunla beraber bırakıyoruz. Bütün arkadaşlara bize verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

KİMSE AVUCUNU OVUŞTURMASIN

 

 

Yılmaz, sözlerini şöyle tamamladı: “Vekilimiz yıllardan beri televizyonalar da söyler çocukluğundan beri ülkücüdür. Partiden atsalar bile gönülden MHP’den atamazlar. Bizler de öyleyiz. Biz MHP’li olarak kalırız. Birileri koltuğunda otursun, rahat etsin birileri. Türkiye’nin gündemini analiz etmesin. Oturarak değil siyaset vatandaşa giderek olur. Her konuyu gündeme taşıyarak olur. 7 Haziran seçimlerinden başlayarak 1 Kasım sürecinden ve 24 Haziran seçimlerinden başlayan süreçte MHP Karadeniz’de Ordu olarak tek vekil çıkarmış il. İllaki söyleyeceğiz. 80 bin oy almak kolay mı? Bunun için MHP’de kimse elini ovuşturmasın. Milletvekilimiz Cemal Enginyurt bağımsız da olsa partiden ihraç da olsa yine bozkurt yapar yine ülkücü kimliğini her yerde kullanır. MHP’de liderinin yanında durmaya devam eder.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.