İki İlçede Atık Su Arıtma Tesisi Kuruluyor

BÖLGE GÜNDEMİ 23.02.2021 - 10:58, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2453+ kez okundu.
 

İki İlçede Atık Su Arıtma Tesisi Kuruluyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde atık su sorunu bitirici adımlar atıyor.
        Aybastı ve Korgan ilçelerinde kaynakları kirleterek önemli bir çevre sorununa sebebiyet veren atık suları için Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, atık su arıtma tesislerini kuruyor. Aybastı’da 9 bin metreküp, Korgan’da 6 bin metreküp kapasiteyle açılacak olan tesislerle OSKİ, gelecek kuşaklara daha temiz ve sağlıklı bir çevre bırakmayı amaçlıyor.       “DAHA YEŞİL VE TEMİZ BİR ORDU İÇİN ÇALIŞIYORUZ”     Ordu’da atık su sorununu tamamen bitirerek gelecek kuşaklara sorunsuz, temiz ve sağlıklı bir çevre bırakmak istediklerini söyleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Murat Us, “Aybastı ve Korgan ilçelerimizin bazı yerleşim yerlerinin atık sularının kaynaklarımızı kirletmesi üzerine iki ilçemizde de atık su arıtma tesisi hayata geçiriyoruz” dedi.     OSKİ Genel Müdürü US, şöyle konuştu:     “Bilindiği üzere atık suları çevremizi büyük oranda kirletmektedir. Bütün dünyada ve ülkemizde su kaynaklarına olan ihtiyaca paralel olarak sınırlı olan bu kaynaklar üzerindeki kirlilik giderek artmaktadır. Bizde bunların önüne geçmek amacıyla çalışmalar yürütüyoruz. Hedefimiz kentimizde atık su sorununu tamamen bitirip gelecek kuşaklara sorunsuz, temiz ve sağlıklı bir çevre bırakmak. Bu kapsamda Aybastı ve Korgan ilçelerimizin merkezi ve bazı yerleşim yerlerinin atık sularının kaynaklarımızı kirletmesi üzerine iki ilçemizde de atık su arıtma tesislerini hayata geçiriyoruz. Daha yeşil ve temiz bir Ordu için kent genelinde planlı şehirleşme yönünde önemli çalışmalar yürütüyoruz” dedi.          
Ordu Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde atık su sorunu bitirici adımlar atıyor.

 

 

 

 

Aybastı ve Korgan ilçelerinde kaynakları kirleterek önemli bir çevre sorununa sebebiyet veren atık suları için Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, atık su arıtma tesislerini kuruyor. Aybastı’da 9 bin metreküp, Korgan’da 6 bin metreküp kapasiteyle açılacak olan tesislerle OSKİ, gelecek kuşaklara daha temiz ve sağlıklı bir çevre bırakmayı amaçlıyor.

 

 

 

“DAHA YEŞİL VE TEMİZ BİR ORDU İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

 

 

Ordu’da atık su sorununu tamamen bitirerek gelecek kuşaklara sorunsuz, temiz ve sağlıklı bir çevre bırakmak istediklerini söyleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Murat Us, “Aybastı ve Korgan ilçelerimizin bazı yerleşim yerlerinin atık sularının kaynaklarımızı kirletmesi üzerine iki ilçemizde de atık su arıtma tesisi hayata geçiriyoruz” dedi.

 

 

OSKİ Genel Müdürü US, şöyle konuştu:

 

 

“Bilindiği üzere atık suları çevremizi büyük oranda kirletmektedir. Bütün dünyada ve ülkemizde su kaynaklarına olan ihtiyaca paralel olarak sınırlı olan bu kaynaklar üzerindeki kirlilik giderek artmaktadır. Bizde bunların önüne geçmek amacıyla çalışmalar yürütüyoruz. Hedefimiz kentimizde atık su sorununu tamamen bitirip gelecek kuşaklara sorunsuz, temiz ve sağlıklı bir çevre bırakmak. Bu kapsamda Aybastı ve Korgan ilçelerimizin merkezi ve bazı yerleşim yerlerinin atık sularının kaynaklarımızı kirletmesi üzerine iki ilçemizde de atık su arıtma tesislerini hayata geçiriyoruz. Daha yeşil ve temiz bir Ordu için kent genelinde planlı şehirleşme yönünde önemli çalışmalar yürütüyoruz” dedi.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.