Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok

YAŞAM 03.12.2020 - 08:47, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2014+ kez okundu.
 

Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” dolayısıyla yayınladığı mesajda, “Engellilerimizi anlamak ve onlarla bütünleşmek toplumsal bütünleşmenin gereğidir. Unutmayalım ki en büyük engel sevgisizliktir. Sevgi ve inanç oldukça hayatı paylaşmak için engel yok. Engelli kardeşlerimizi toplumumuzun bir bireyi olarak çok seviyor, önemsiyor ve hayatlarını kolaylaştırmak için çabalıyoruz.” dedi.
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.  Başkan Tavlı, yayınladığı mesajda, “Engelli olmak kusur değildir. Eğer bir engel arıyorsak, bilinmelidir ki, en büyük engel körelmiş kalplere sahip olan vücutlardır.” dedi.      -“Engellilerimizi anlamak ve onlarla bütünleşmek toplumsal bütünleşmenin gereğidir”-     Engelli vatandaşları önemsediklerini belirten Başkan Tavlı, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Engelli vatandaşlarımızın hayata daha kuvvetli tutunmaları, her alanda kendilerini geliştirip yaşama sevgilerini kaybetmemeler için hepimizin üzerine düşen büyük sorumlulukları vardır. Bilmeliyiz ki hepimiz bir engelli adayıyız. Gelin hep birlikte engellilerimizin engellerini kaldıralım. Onların geleceğe güvenle bakabilmeleri ve üreten bireyler olarak kendi kendilerine yeter duruma gelmeleri için işbirliği içinde olalım. Engellilerimizi anlamak ve onlarla bütünleşmek toplumsal bütünleşmenin gereğidir. Unutmayalım ki en büyük engel sevgisizliktir. Sevgi ve inanç oldukça hayatı paylaşmak için engel yok. Engelli kardeşlerimizi toplumumuzun bir bireyi olarak çok seviyor, önemsiyor ve hayatlarını kolaylaştırmak için çabalıyoruz. Bu anlamda, hükümetimiz tarafından engelli vatandaşlarımıza pozitif ayrımcılık yapılmış, engelli istihdamında ciddi artışlar sağlanmıştır. Engelli vatandaşlarımızın toplumun etkin, özel ve değerli üyeleri olduklarını anımsatıyor, yaşamın onların varlıkları ve katılımlarıyla daha da güzelleştiğine yürekten inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle engelli vatandaşlarımıza engelsiz bir yaşam temenni ediyor, aileleri ve sevdikleriyle birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum.”      
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” dolayısıyla yayınladığı mesajda, “Engellilerimizi anlamak ve onlarla bütünleşmek toplumsal bütünleşmenin gereğidir. Unutmayalım ki en büyük engel sevgisizliktir. Sevgi ve inanç oldukça hayatı paylaşmak için engel yok. Engelli kardeşlerimizi toplumumuzun bir bireyi olarak çok seviyor, önemsiyor ve hayatlarını kolaylaştırmak için çabalıyoruz.” dedi.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 

Başkan Tavlı, yayınladığı mesajda, “Engelli olmak kusur değildir. Eğer bir engel arıyorsak, bilinmelidir ki, en büyük engel körelmiş kalplere sahip olan vücutlardır.” dedi. 

 

 

-“Engellilerimizi anlamak ve onlarla bütünleşmek toplumsal bütünleşmenin gereğidir”-

 

 

Engelli vatandaşları önemsediklerini belirten Başkan Tavlı, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Engelli vatandaşlarımızın hayata daha kuvvetli tutunmaları, her alanda kendilerini geliştirip yaşama sevgilerini kaybetmemeler için hepimizin üzerine düşen büyük sorumlulukları vardır. Bilmeliyiz ki hepimiz bir engelli adayıyız. Gelin hep birlikte engellilerimizin engellerini kaldıralım. Onların geleceğe güvenle bakabilmeleri ve üreten bireyler olarak kendi kendilerine yeter duruma gelmeleri için işbirliği içinde olalım. Engellilerimizi anlamak ve onlarla bütünleşmek toplumsal bütünleşmenin gereğidir. Unutmayalım ki en büyük engel sevgisizliktir. Sevgi ve inanç oldukça hayatı paylaşmak için engel yok. Engelli kardeşlerimizi toplumumuzun bir bireyi olarak çok seviyor, önemsiyor ve hayatlarını kolaylaştırmak için çabalıyoruz. Bu anlamda, hükümetimiz tarafından engelli vatandaşlarımıza pozitif ayrımcılık yapılmış, engelli istihdamında ciddi artışlar sağlanmıştır. Engelli vatandaşlarımızın toplumun etkin, özel ve değerli üyeleri olduklarını anımsatıyor, yaşamın onların varlıkları ve katılımlarıyla daha da güzelleştiğine yürekten inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle engelli vatandaşlarımıza engelsiz bir yaşam temenni ediyor, aileleri ve sevdikleriyle birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum.”

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.