Güvercinim Süt Beyazı” Raflarda Yerini Aldı

SANAT 03.01.2021 - 18:02, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2455+ kez okundu.
 

Güvercinim Süt Beyazı” Raflarda Yerini Aldı

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanlığı tarafından Kültür Yayınlarına yeni bir eser daha kazandırıldı.
“Güvercinim Süt Beyaz” adlı çocuk şiir kitabı, çeşitli dallarda ödül alan, birçok yetişkin ve çocuk kitabı bulunan Ordulu şair ve yazar Gökhan Akçiçek tarafından kaleme alındı. Büyükşehir Belediyesi tarafından ilk etapta 1.000 adet basımı gerçekleştirilen çocuk şiir kitabı, raflarda yerini aldı.     “ÇOCUKLARIMIZA SANATI VE ŞİİRİ SEVDİRECEĞİZ”     Güvercinim Süt Beyaz adlı kitabın çocuk şiiri alanında önemli bir eser olduğunu söyleyen Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanı Ahmet Coşkun Çağlıyan, “Bu kitapla birlikte hem çocuklarımıza sanatı ve şiiri sevdireceğiz hem de onlara okuma alışkanlığı kazandırmış olacağız” dedi.     Başkan Çağlıyan şöyle devam etti:     “34. Kültür Yayınımızı Ordulu vatandaşlarımıza kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından basımı gerçekleştirilen, Ordulu şair ve yazar tarafından kaleme alınan bu kitap çocuklarımıza bir armağan olacak. Güvercinim Süt Beyaz adlı kitabımız çocuk şiiri alanında yazılmış önemli bir eserdir. Bu kitapla birlikte hem çocuklarımıza sanatı ve şiiri sevdireceğiz hem de onlara okuma alışkanlığı kazandırmış olacağız. Ülkemiz edebiyatının çocuk kültürü odaklı estetik değerlerine önemli katkılar sunan şair ve yazar Gökhan Akçiçek’in böylesine önemli bir eseri bizlerle buluşturduğu için kendisine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçlerde de birbirinden önemli eserleri ilimizi kazandırmaya devam edeceğiz”  
Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanlığı tarafından Kültür Yayınlarına yeni bir eser daha kazandırıldı.

“Güvercinim Süt Beyaz” adlı çocuk şiir kitabı, çeşitli dallarda ödül alan, birçok yetişkin ve çocuk kitabı bulunan Ordulu şair ve yazar Gökhan Akçiçek tarafından kaleme alındı. Büyükşehir Belediyesi tarafından ilk etapta 1.000 adet basımı gerçekleştirilen çocuk şiir kitabı, raflarda yerini aldı.

 

 

“ÇOCUKLARIMIZA SANATI VE ŞİİRİ SEVDİRECEĞİZ”

 

 

Güvercinim Süt Beyaz adlı kitabın çocuk şiiri alanında önemli bir eser olduğunu söyleyen Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanı Ahmet Coşkun Çağlıyan, “Bu kitapla birlikte hem çocuklarımıza sanatı ve şiiri sevdireceğiz hem de onlara okuma alışkanlığı kazandırmış olacağız” dedi.

 

 

Başkan Çağlıyan şöyle devam etti:

 

 

“34. Kültür Yayınımızı Ordulu vatandaşlarımıza kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından basımı gerçekleştirilen, Ordulu şair ve yazar tarafından kaleme alınan bu kitap çocuklarımıza bir armağan olacak. Güvercinim Süt Beyaz adlı kitabımız çocuk şiiri alanında yazılmış önemli bir eserdir. Bu kitapla birlikte hem çocuklarımıza sanatı ve şiiri sevdireceğiz hem de onlara okuma alışkanlığı kazandırmış olacağız. Ülkemiz edebiyatının çocuk kültürü odaklı estetik değerlerine önemli katkılar sunan şair ve yazar Gökhan Akçiçek’in böylesine önemli bir eseri bizlerle buluşturduğu için kendisine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçlerde de birbirinden önemli eserleri ilimizi kazandırmaya devam edeceğiz”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.