Gürecülü Ve Döşemedibi Mahallelerinin İçme Suyu Hatları Yenileniyor

BÖLGE GÜNDEMİ 24.06.2021 - 12:38, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1727+ kez okundu.
 

Gürecülü Ve Döşemedibi Mahallelerinin İçme Suyu Hatları Yenileniyor

İçme suyu yatırımlarına ara vermeden sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ) çalışmalarına Ünye ilçesinde devam ediyor.
        Ünye ilçesi Gürecülü ve Döşemedibi Mahallelerinin mevcut içme suyu hatları sık sık arızalandığından su kesintileri meydana gelmekteydi. Kullanım ömrünü tamamlayan içme suyu hatları verimli bir şekilde su iletimi sağlayamıyordu. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları sonrasında OSKİ Genel Müdürlüğü Gürecülü ve Döşemedibi Mahallelerinin içme suyu sorunlarını çözecek çalışmalara başladı.           BÖLGEDE YAŞANAN SORUNLARIN ÖNÜNE GEÇİLİYOR     Sahada çalışmaları yerinde inceleyen OSKİ Genel Müdürü Murat Us şu ifadelere yer verdi. “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları doğrultusunda alt altyapı çalışmalarımıza süratle devam ediyoruz. Ünye İçme Suyu Arıtma Tesisimizden Gürecülü ve Döşemedibi Mahallelerine içme suyu ileten hatlarda oluşan arızalardan dolayı sık sık su kesintileri meydana gelmekteydi. Bu olumsuzlukların giderilmesi için daha kısa bir güzergah belirleyip proje hazırlayarak 8.000 metre uzunluğundaki isale ve şebeke hatları ile içme suyu deposunun imalatlarına başladık. İçme suyu hatlarının 4.000 metresi ile içme suyu deposunun gövde beton imalatlarını tamamladık. Geriye kalan 4.000 metrelik içme suyu hattı ile deponun eksik imalatları da kısa sürede tamamlayıp bölgedeki su sorunlarının tekrarlanmaması için gerekli tedbirleri almış olacağız.” dedi.                  
İçme suyu yatırımlarına ara vermeden sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ) çalışmalarına Ünye ilçesinde devam ediyor.

 

 

 

 

Ünye ilçesi Gürecülü ve Döşemedibi Mahallelerinin mevcut içme suyu hatları sık sık arızalandığından su kesintileri meydana gelmekteydi. Kullanım ömrünü tamamlayan içme suyu hatları verimli bir şekilde su iletimi sağlayamıyordu. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları sonrasında OSKİ Genel Müdürlüğü Gürecülü ve Döşemedibi Mahallelerinin içme suyu sorunlarını çözecek çalışmalara başladı.

 

 

 

 

 

BÖLGEDE YAŞANAN SORUNLARIN ÖNÜNE GEÇİLİYOR

 

 

Sahada çalışmaları yerinde inceleyen OSKİ Genel Müdürü Murat Us şu ifadelere yer verdi. “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları doğrultusunda alt altyapı çalışmalarımıza süratle devam ediyoruz. Ünye İçme Suyu Arıtma Tesisimizden Gürecülü ve Döşemedibi Mahallelerine içme suyu ileten hatlarda oluşan arızalardan dolayı sık sık su kesintileri meydana gelmekteydi. Bu olumsuzlukların giderilmesi için daha kısa bir güzergah belirleyip proje hazırlayarak 8.000 metre uzunluğundaki isale ve şebeke hatları ile içme suyu deposunun imalatlarına başladık. İçme suyu hatlarının 4.000 metresi ile içme suyu deposunun gövde beton imalatlarını tamamladık. Geriye kalan 4.000 metrelik içme suyu hattı ile deponun eksik imalatları da kısa sürede tamamlayıp bölgedeki su sorunlarının tekrarlanmaması için gerekli tedbirleri almış olacağız.” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.