Genel Merkezde Ünyeli İsim!

SİYASET 07.05.2020 - 21:58, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1492+ kez okundu.
 

Genel Merkezde Ünyeli İsim!

Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Gençlik Kolları Ekonomik İşler Başkan Yardımcılığı görevine Ünyeli Furkan Uygun getirildi.
Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Gençlik Kolları Ekonomik İşler Başkan Yardımcısı Furkan Uygun yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız Sn. Dr. Fatih Erbakan’ın ve dava arkadaşlarımızın uzun yıllar süren planlı ve isabetli çalışmalarından sonra kurmuş olduğu Yeniden Refah Partisi’nde  2018 yılından bu yana bilfiil faaliyet göstermekteyiz. Bu zamana kadar sürdürmüş olduğumuz Ünye İlçe Teşkilatı Tanıtım Medya Başkan Yardımcılığı görevinden, Genel Merkez Gençlik Kolları Ekonomik İşler Başkan Yardımcılığı görevine getirilmiş olmanın mutluluğu içerisindeyim. Aynı zamanda yüklenmiş olduğum bu sorumluluğun farkındayım. Bizim anlayışımız halka hizmet hakka hizmet anlayışı olduğu için verilen görevler bizler için oldukça önem arzetmektedir. Bizim gözümüzde en alt seviyeden en üst kademeye kadar verilen bütün görevler halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için sadece bir araçtır. Kesinlikle amaç değildir. Bütün Milli Görüş camiasının da bu niyetle işe koyulduğunu biliyorum ve böyle maneviyat yüklü ve hizmet bilincine sahip teşkilatlarla çalışmaktan onur duyuyorum” dedi. Uygun açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Önce “Ahlak ve Maneviyat”  düsturunu prensip edinerek çıktığımız bu yolda Ünye’mizi ve Ordu’muzu en güzel şekilde temsil etmeye çalışacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Bunun yanında biz sadece memleketimizi temsil etmekle kalmayıp bütün Türkiye’mizin sorunlarına, çözüm olmayı planlıyoruz. Ve dünya çapında ise Ümmeti Muhammed’in birliğini ve beraberliğini sağlamak en büyük arzumuzdur. Bunun son aşaması olarak düşündüğümüz hizmet anlayışını ve koyduğumuz hedefi şu cümle yeterince karşılayacaktır diye düşünüyorum; “7 Milyara Talibiz…” İşte niyetimizi en güzel şekilde belirttiğimiz bu cümlelerden sonra önce Ünye İlçemiz ve Ordu İlimizde yaşayan bütün halkımızdan ve daha sonra bütün Ülkemiz vatandaşlarından beklentimiz bizlere en güzel şekilde sahip çıkmaları ve desteklerini esirgememeleridir. Son olarak, önce Yüce Mevla’ya daha sonra halkımıza güvenerek çıktığımız bu yolda Genel Başkanımız Sn. Dr. Fatih Erbakan ile birlikte zafere ulaşacağımıza inandık. Bu niyetlerin gerçekleşebilmesi için sizlerin dualarınıza ve desteğinize talibiz. Zafer İnananlarındır Ve Zafer Yakındır…“
Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Gençlik Kolları Ekonomik İşler Başkan Yardımcılığı görevine Ünyeli Furkan Uygun getirildi.

Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Gençlik Kolları Ekonomik İşler Başkan Yardımcısı Furkan Uygun yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız Sn. Dr. Fatih Erbakan’ın ve dava arkadaşlarımızın uzun yıllar süren planlı ve isabetli çalışmalarından sonra kurmuş olduğu Yeniden Refah Partisi’nde  2018 yılından bu yana bilfiil faaliyet göstermekteyiz. Bu zamana kadar sürdürmüş olduğumuz Ünye İlçe Teşkilatı Tanıtım Medya Başkan Yardımcılığı görevinden, Genel Merkez Gençlik Kolları Ekonomik İşler Başkan Yardımcılığı görevine getirilmiş olmanın mutluluğu içerisindeyim. Aynı zamanda yüklenmiş olduğum bu sorumluluğun farkındayım. Bizim anlayışımız halka hizmet hakka hizmet anlayışı olduğu için verilen görevler bizler için oldukça önem arzetmektedir. Bizim gözümüzde en alt seviyeden en üst kademeye kadar verilen bütün görevler halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için sadece bir araçtır. Kesinlikle amaç değildir. Bütün Milli Görüş camiasının da bu niyetle işe koyulduğunu biliyorum ve böyle maneviyat yüklü ve hizmet bilincine sahip teşkilatlarla çalışmaktan onur duyuyorum” dedi.

Uygun açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Önce “Ahlak ve Maneviyat”  düsturunu prensip edinerek çıktığımız bu yolda Ünye’mizi ve Ordu’muzu en güzel şekilde temsil etmeye çalışacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Bunun yanında biz sadece memleketimizi temsil etmekle kalmayıp bütün Türkiye’mizin sorunlarına, çözüm olmayı planlıyoruz. Ve dünya çapında ise Ümmeti Muhammed’in birliğini ve beraberliğini sağlamak en büyük arzumuzdur. Bunun son aşaması olarak düşündüğümüz hizmet anlayışını ve koyduğumuz hedefi şu cümle yeterince karşılayacaktır diye düşünüyorum;

“7 Milyara Talibiz…”

İşte niyetimizi en güzel şekilde belirttiğimiz bu cümlelerden sonra önce Ünye İlçemiz ve Ordu İlimizde yaşayan bütün halkımızdan ve daha sonra bütün Ülkemiz vatandaşlarından beklentimiz bizlere en güzel şekilde sahip çıkmaları ve desteklerini esirgememeleridir.

Son olarak, önce Yüce Mevla’ya daha sonra halkımıza güvenerek çıktığımız bu yolda Genel Başkanımız Sn. Dr. Fatih Erbakan ile birlikte zafere ulaşacağımıza inandık. Bu niyetlerin gerçekleşebilmesi için sizlerin dualarınıza ve desteğinize talibiz. Zafer İnananlarındır Ve Zafer Yakındır…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.