Binicilik Tesisleri, Bölgenin Cazibe Merkezi Oldu

TURİZM 19.10.2020 - 15:29, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1051+ kez okundu.
 

Binicilik Tesisleri, Bölgenin Cazibe Merkezi Oldu

Ünye Belediyesi Binicilik ve Sosyal Tesisleri, sosyal donatı alanları ve ziyaretçilerine sunduğu aktivitelerle bölgenin en çok tercih edilen noktalarının başında geliyor. Tesislerde gerçekleştirilen son düzenlemelerle tesis bölgenin cazibe merkezlerinden biri haline geldi.
-Tesis adeta yeniden doğdu- Bölgenin en kapsamlı tek tesisi olan Ünye Belediyesi Binicilik ve Sosyal Tesisleri, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın talimatıyla 2020 yıl içerisinde adeta yeniden doğdu. Baştan sona yenilenen ve birçok donatı alanı eklenen tesis bölgede örnek mekânlardan biri haline geldi. Yapılan çalışmalarla baştan sona yenilenen tesiste, at koşu ve binme alanı, at hanı yenilenirken, ziyaretçilerin kaliteli zaman geçirmeleri için yeni rekreasyon alanları oluşturuldu. -“Başkan Tavlı, “Tesisimiz sadece Ünye’den değil, Karadeniz Bölgesi’nden ziyaretçi akınına uğruyor”- Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, bölgenin içerik olarak tek tesisi olan Binicilik ve Sosyal Tesislerinin çehresini tamamen değiştirerek, turizm alanında farklı bir mekân haline getirdiklerini söyledi. Başkan Tavlı, “Özellikle pandemi süreci ile birlikte açık alanların cazibesi daha da arttı. Bu anlamda tesislerimize halkımızın teveccühü her geçen gün artmaktadır. Bizlerde ziyaretçilerimizin tesislerimizde dolu dolu bir gün geçirmeleri adına birçok yeniliğe imza attık ve atmaya devam edeceğiz. Buraya bölgede tek olacak olan, çocuk trafik eğitim pisti yapımı için girişimlerimiz başladı. Binicilik tesislerimiz, trafik eğitim pisti ve yapılacak yeni çalışmalarla daha da işlevsel hale gelecek. Tesisi ziyaret eden vatandaşlarımız bir günü ailesi ve sevdikleri ile sıkılmadan geçirebiliyorlar. Tesisimiz sadece Ünye’den değil, Karadeniz Bölgesi’nden ziyaretçi akınına uğruyor.” dedi. -Tesiste ne ararsan var- Ünye Belediyesi Binicilik ve Sosyal Tesislerinde ziyaretçilerini dolu dolu bir gün geçirmesi için tüm detaylar düşünüldü. Binicilik faaliyetlerinin yanı sıra, yeni oluşturulan rekreasyon alanlarıyla misafirlerine hizmet sunuyor. Tesiste ayrıca düzenlemeler kapsamında hizmete sunulan geniş otopark alanı ile de park sorunu da bulunmuyor.
Ünye Belediyesi Binicilik ve Sosyal Tesisleri, sosyal donatı alanları ve ziyaretçilerine sunduğu aktivitelerle bölgenin en çok tercih edilen noktalarının başında geliyor. Tesislerde gerçekleştirilen son düzenlemelerle tesis bölgenin cazibe merkezlerinden biri haline geldi.

-Tesis adeta yeniden doğdu-

Bölgenin en kapsamlı tek tesisi olan Ünye Belediyesi Binicilik ve Sosyal Tesisleri, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın talimatıyla 2020 yıl içerisinde adeta yeniden doğdu. Baştan sona yenilenen ve birçok donatı alanı eklenen tesis bölgede örnek mekânlardan biri haline geldi. Yapılan çalışmalarla baştan sona yenilenen tesiste, at koşu ve binme alanı, at hanı yenilenirken, ziyaretçilerin kaliteli zaman geçirmeleri için yeni rekreasyon alanları oluşturuldu.

-“Başkan Tavlı, “Tesisimiz sadece Ünye’den değil, Karadeniz Bölgesi’nden ziyaretçi akınına uğruyor”-

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, bölgenin içerik olarak tek tesisi olan Binicilik ve Sosyal Tesislerinin çehresini tamamen değiştirerek, turizm alanında farklı bir mekân haline getirdiklerini söyledi.

Başkan Tavlı, “Özellikle pandemi süreci ile birlikte açık alanların cazibesi daha da arttı. Bu anlamda tesislerimize halkımızın teveccühü her geçen gün artmaktadır. Bizlerde ziyaretçilerimizin tesislerimizde dolu dolu bir gün geçirmeleri adına birçok yeniliğe imza attık ve atmaya devam edeceğiz. Buraya bölgede tek olacak olan, çocuk trafik eğitim pisti yapımı için girişimlerimiz başladı. Binicilik tesislerimiz, trafik eğitim pisti ve yapılacak yeni çalışmalarla daha da işlevsel hale gelecek. Tesisi ziyaret eden vatandaşlarımız bir günü ailesi ve sevdikleri ile sıkılmadan geçirebiliyorlar. Tesisimiz sadece Ünye’den değil, Karadeniz Bölgesi’nden ziyaretçi akınına uğruyor.” dedi.

-Tesiste ne ararsan var-

Ünye Belediyesi Binicilik ve Sosyal Tesislerinde ziyaretçilerini dolu dolu bir gün geçirmesi için tüm detaylar düşünüldü. Binicilik faaliyetlerinin yanı sıra, yeni oluşturulan rekreasyon alanlarıyla misafirlerine hizmet sunuyor. Tesiste ayrıca düzenlemeler kapsamında hizmete sunulan geniş otopark alanı ile de park sorunu da bulunmuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.