Belde Evleri Yıkılıyor

BÖLGE GÜNDEMİ 11.02.2020 - 15:38, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1907+ kez okundu.
 

Belde Evleri Yıkılıyor

Eski Ordu Belediye Başkanı zamanında yapılmasına izin verilen ve kamuoyunun tepkisini çeken belde evlerinin akıbeti bugün belli oldu.
  Bilindiği gibi yapılırken büyük tepki çeken belde evleri ile ilgili Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler göreve gelir gelmez kararlılıkla adım atmış ve yıkacağız demişti. Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi’nin almış olduğu yıkım kararının ardından mahkeme yürütmeyi durdurmuştu. Bugün gelinen son noktada ise, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Belde evlerini hala yıkamadınız mı?” çıkışı etkili oldu. Ordu Büyükşehir Belediyesi belde evlerin yıkımına başladı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın istinaf mahkemesinin yürütmeyi durdurma kararına yaptığı itiraz mahkemesi kabul edilince Büyükşehir Belediyesi yıkım kararını uygulamak için kepçeler modeller ve gerekli güvenlik önlemleri ile tebliğ ve uygulamaya başladı. Şu anda belde evler alanında 3 tane iş makinesi yıkıma başladı. Belde evler inşaatında tebligat krizi yaşanıyor. Tebligat mahkeme kararını sunmaya çalışan belediye görevlilerine / zabıtalar ona saldırı sonucu polis duruma müdahale etti.
Eski Ordu Belediye Başkanı zamanında yapılmasına izin verilen ve kamuoyunun tepkisini çeken belde evlerinin akıbeti bugün belli oldu.

 

Bilindiği gibi yapılırken büyük tepki çeken belde evleri ile ilgili Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler göreve gelir gelmez kararlılıkla adım atmış ve yıkacağız demişti.

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi’nin almış olduğu yıkım kararının ardından mahkeme yürütmeyi durdurmuştu.

Bugün gelinen son noktada ise, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Belde evlerini hala yıkamadınız mı?” çıkışı etkili oldu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi belde evlerin yıkımına başladı

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın istinaf mahkemesinin yürütmeyi durdurma kararına yaptığı itiraz mahkemesi kabul edilince Büyükşehir Belediyesi yıkım kararını uygulamak için kepçeler modeller ve gerekli güvenlik önlemleri ile tebliğ ve uygulamaya başladı.

Şu anda belde evler alanında 3 tane iş makinesi yıkıma başladı.

Belde evler inşaatında tebligat krizi yaşanıyor. Tebligat mahkeme kararını sunmaya çalışan belediye görevlilerine / zabıtalar ona saldırı sonucu polis duruma müdahale etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.