Bayram Devir Teslimi Yapıldı

BÖLGE GÜNDEMİ 07.03.2021 - 14:15, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2122+ kez okundu.
 

Bayram Devir Teslimi Yapıldı

“Anadolu Gönül Yolu - 81 Genç 81 Bayrak” Etkinliği Kapsamında Bayrak Devir Teslim Töreni Yapıldı
    Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Türkiye’nin 81 ilinde hayata geçirilen “Anadolu Gönül Yolu-81 Genç 81 Bayrak” etkinliği kapsamında 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 106’ncı yıldönümü ve Şehitler Günü dolayısıyla 81 ili dolaşacak Türk Bayrağı için Ordu Valiliğinde devir teslim töreni düzenlendi.     Ordu Valiliği Hizmet Binası önünde gerçekleştirilen törene, Vali Tuncay Sonel, Ordu Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ender Yanık, Giresun Aile ve Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Fethi Elmas ve öğrenciler katıldı.   Giresun Kale Ticaret Lisesi 10. sınıf öğrencisi Sibel Sarıaydın refakatinde Ordu’ya getirilen Türk Bayrağı, Ordu Valilik binası önünde Vali Tuncay Sonel başkanlığında, Ordu’yu temsil eden bayrak temsilcisi Ünye Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi Azmi Çağlar’a teslim edildi.     Öğrenci Sibel Sarıaydın, “Sevgili Kardeşim, rengini atalarımızın kanlarından almış bu şanlı bayrak, ulusumuzun bağımsızlık sembolüdür. Temsil edildiği her yerde bu kahraman ulusun gurur kaynağı olmuştur. O’nu teslim aldığım andan bu ana kadar gururla taşıdım. Sizin de bu kutsal emaneti koruyup yücelteceğinize inanıyor, aldığım gibi öperek size teslim ediyorum” dedi.   Ünye Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi Azmi Çağlar da, “Sevgili Kardeşim, rengini atalarımızın kanlarından almış bu şanlı bayrak, ulusumuzun bağımsızlık sembolü olduğunu biliyor ve onu teslim almaktan gurur duyuyorum. Bu andan itibaren, teslim edeceğim ana kadar gururla taşıyacağıma, bu kutsal emaneti koruyup yücelteceğime ve benden sonraki kardeşime devredeceğime söz veriyorum” diyerek, Türk Bayrağını Giresun Kale Ticaret Lisesi 10. sınıf öğrencisi Sibel Sarıaydın’dan teslim aldı.     Vali Tuncay Sonel, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından gençlerde var olan milli tarih şuurunun daha da geliştirilmesi, vatan ve bayrak sevgisinin pekiştirilerek gelecek kuşaklara aktarılması amacıyla 81 ilde hayata geçirilen “Anadolu Gönül Yolu 81 Genç 81 Bayrak” etkinliği kapsamında düzenlenen devir teslim töreninde ay yıldızlı bayrağı ilimize ulaştıran Sibel Sarıaydın ile bayrağı teslim alan Azmi Çağlar adlı öğrencileri tebrik ederek, çeşitli hediyeler verdi.     “Anadolu Gönül Yolu 81 Genç 81 Bayrak” etkinliği kapsamında ay yıldızlı bayrağımız diğer bölgelerdeki bayraklarla beraber 18 Mart günü Çanakkale Şehitler Abidesinde göndere çekilecek.  
“Anadolu Gönül Yolu - 81 Genç 81 Bayrak” Etkinliği Kapsamında Bayrak Devir Teslim Töreni Yapıldı

 

 

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Türkiye’nin 81 ilinde hayata geçirilen “Anadolu Gönül Yolu-81 Genç 81 Bayrak” etkinliği kapsamında 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 106’ncı yıldönümü ve Şehitler Günü dolayısıyla 81 ili dolaşacak Türk Bayrağı için Ordu Valiliğinde devir teslim töreni düzenlendi.

 

 

Ordu Valiliği Hizmet Binası önünde gerçekleştirilen törene, Vali Tuncay Sonel, Ordu Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ender Yanık, Giresun Aile ve Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Fethi Elmas ve öğrenciler katıldı.

 

Giresun Kale Ticaret Lisesi 10. sınıf öğrencisi Sibel Sarıaydın refakatinde Ordu’ya getirilen Türk Bayrağı, Ordu Valilik binası önünde Vali Tuncay Sonel başkanlığında, Ordu’yu temsil eden bayrak temsilcisi Ünye Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi Azmi Çağlar’a teslim edildi.

 

 

Öğrenci Sibel Sarıaydın, “Sevgili Kardeşim, rengini atalarımızın kanlarından almış bu şanlı bayrak, ulusumuzun bağımsızlık sembolüdür. Temsil edildiği her yerde bu kahraman ulusun gurur kaynağı olmuştur. O’nu teslim aldığım andan bu ana kadar gururla taşıdım. Sizin de bu kutsal emaneti koruyup yücelteceğinize inanıyor, aldığım gibi öperek size teslim ediyorum” dedi.

 

Ünye Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi Azmi Çağlar da, “Sevgili Kardeşim, rengini atalarımızın kanlarından almış bu şanlı bayrak, ulusumuzun bağımsızlık sembolü olduğunu biliyor ve onu teslim almaktan gurur duyuyorum. Bu andan itibaren, teslim edeceğim ana kadar gururla taşıyacağıma, bu kutsal emaneti koruyup yücelteceğime ve benden sonraki kardeşime devredeceğime söz veriyorum” diyerek, Türk Bayrağını Giresun Kale Ticaret Lisesi 10. sınıf öğrencisi Sibel Sarıaydın’dan teslim aldı.

 

 

Vali Tuncay Sonel, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından gençlerde var olan milli tarih şuurunun daha da geliştirilmesi, vatan ve bayrak sevgisinin pekiştirilerek gelecek kuşaklara aktarılması amacıyla 81 ilde hayata geçirilen “Anadolu Gönül Yolu 81 Genç 81 Bayrak” etkinliği kapsamında düzenlenen devir teslim töreninde ay yıldızlı bayrağı ilimize ulaştıran Sibel Sarıaydın ile bayrağı teslim alan Azmi Çağlar adlı öğrencileri tebrik ederek, çeşitli hediyeler verdi.

 

 

“Anadolu Gönül Yolu 81 Genç 81 Bayrak” etkinliği kapsamında ay yıldızlı bayrağımız diğer bölgelerdeki bayraklarla beraber 18 Mart günü Çanakkale Şehitler Abidesinde göndere çekilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.