Başkan Güler ilçeleri bölüyor, kaosa neden oluyor

BÖLGE GÜNDEMİ 08.06.2021 - 14:03, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2076+ kez okundu.
 

Başkan Güler ilçeleri bölüyor, kaosa neden oluyor

Çarşamba günü yapılacak Orduspor 1967, Ünye 1957 Spor Bal Ligi mücadelesi öncesinde Orduspor’a destek ve başarı açıklaması yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Hilmi Güler’e Ünye’den tepki…
        Başkan Güler’in Orduspor için yaptığı destek açıklamasını kınayan Oney Kaplanları Taraftar Gurubu, bu tutumun Ordu ilçelerini böldüğünü ve kosa neden olduğunu ifade etti.         Ünye 1957 Spor ve Orduspor 1967 olmak üzere iki Ordu takımının yer aldığı Bal Ligi 3.Bölge 2.Grup’ta mücadele eden Orduspor 1967 takımı ve yönetimi ile bir araya gelen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler sosyal medya hesaplarından bu kulübe destek ve başarı açıklamasında bulundu.       Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada konuyla ilgili olarak şöyle demişti;       “Şehrimizin medar-ı iftiharı Orduspor'un yönetimi, teknik ekibi ve futbolcuları ile yeni sezon öncesinde yemekte bir araya geldik. Şanlı Orduspor’umuzu tekrardan özlenen günlerine geri döndürmek ve şampiyonluk şarkıları söylemek için biz hazırız, futbolcularımız hazır, taraftarlarımız hazır. Desteğimiz ve dualarımız Orduspor’a.”     Başkan Güler kınandı     Ünye 1957 Spor’un da aynı gurupta olduğunu ve ligin ilk karşılaşmasında Orduspor 1967 ile Ünye 1957 Spor’un mücadele edeceğini hatırlatan Ünye 1957 Spor Oney Kaplanları Taraftar Gurubu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’i kınadı.       Ünye 1957 Spor Oney Kaplanları Taraftar Gurubu yaptığı açıklamada şunları kaydetti;       Tepkimizi sahada ve tribünde göstereceğiz…       “Dün akşam saatlerinde Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mehmet Hilmi Güler’in Orduspor için yaptığı paylaşımı şiddetle kınıyoruz. Ünye’nin ve Ünyespor’umuzun dolaylı yoldan üvey evlat muamelesi gördüğünü biliyorduk ama bu kadar organize bir şekilde gözümüze soka soka göstermelerine karşı tepkimizi hem sahada hem de tribünde en sert şekilde göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bu tutum ve davranışlar Ordu’yu ilçeler arasında bölüp kaosa sürüklemektedir. Bu tutum ve davranışlardan en kısa zamanda dönülmelidir. Makamlarda olanların ayrıştırıcı değil birleştirici olması gerektiğinden hareket etmelerini bekliyor, buna davet ediyoruz.”
Çarşamba günü yapılacak Orduspor 1967, Ünye 1957 Spor Bal Ligi mücadelesi öncesinde Orduspor’a destek ve başarı açıklaması yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Hilmi Güler’e Ünye’den tepki…

 

 

 

 

Başkan Güler’in Orduspor için yaptığı destek açıklamasını kınayan Oney Kaplanları Taraftar Gurubu, bu tutumun Ordu ilçelerini böldüğünü ve kosa neden olduğunu ifade etti.  

 

 

 

Ünye 1957 Spor ve Orduspor 1967 olmak üzere iki Ordu takımının yer aldığı Bal Ligi 3.Bölge 2.Grup’ta mücadele eden Orduspor 1967 takımı ve yönetimi ile bir araya gelen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler sosyal medya hesaplarından bu kulübe destek ve başarı açıklamasında bulundu.

 

 

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada konuyla ilgili olarak şöyle demişti;

 

 

 

“Şehrimizin medar-ı iftiharı Orduspor'un yönetimi, teknik ekibi ve futbolcuları ile yeni sezon öncesinde yemekte bir araya geldik. Şanlı Orduspor’umuzu tekrardan özlenen günlerine geri döndürmek ve şampiyonluk şarkıları söylemek için biz hazırız, futbolcularımız hazır, taraftarlarımız hazır. Desteğimiz ve dualarımız Orduspor’a.”

 

 

Başkan Güler kınandı

 

 

Ünye 1957 Spor’un da aynı gurupta olduğunu ve ligin ilk karşılaşmasında Orduspor 1967 ile Ünye 1957 Spor’un mücadele edeceğini hatırlatan Ünye 1957 Spor Oney Kaplanları Taraftar Gurubu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’i kınadı.

 

 

 

Ünye 1957 Spor Oney Kaplanları Taraftar Gurubu yaptığı açıklamada şunları kaydetti;

 

 

 

Tepkimizi sahada ve tribünde göstereceğiz…

 

 

 

“Dün akşam saatlerinde Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mehmet Hilmi Güler’in Orduspor için yaptığı paylaşımı şiddetle kınıyoruz. Ünye’nin ve Ünyespor’umuzun dolaylı yoldan üvey evlat muamelesi gördüğünü biliyorduk ama bu kadar organize bir şekilde gözümüze soka soka göstermelerine karşı tepkimizi hem sahada hem de tribünde en sert şekilde göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bu tutum ve davranışlar Ordu’yu ilçeler arasında bölüp kaosa sürüklemektedir. Bu tutum ve davranışlardan en kısa zamanda dönülmelidir. Makamlarda olanların ayrıştırıcı değil birleştirici olması gerektiğinden hareket etmelerini bekliyor, buna davet ediyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.