Başkan Güler Bir Günde 4 İlçe Gezdi

BÖLGE GÜNDEMİ 25.07.2021 - 00:41, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2341+ kez okundu.
 

Başkan Güler Bir Günde 4 İlçe Gezdi

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, bayramın 3. gününde, Ünye, Çaybaşı, Akkuş ve Kumru ilçelerini ziyaret etti. Vatandaşların bayramlarını kutlayan Başkan Güler, Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin yatırımlarını da yerinde gördü.
  Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, her fırsatta vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Kurban Bayramı’nın 3. gününü de vatandaşlara ayıran Başkan Güler, bir günde dört ilçeyi ziyaret etti.       ÜNYE’DE VATANDAŞLARLA BULUŞTU       İlk olarak Ünye ilçesine giden Başkan Güler, İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’yı ziyaret ederek, çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Daha sonra cadde ve sokaklarda vatandaşlarla buluşan Başkan Güler, hemşehrilerinin bayramını kutladı. Başkan Güler, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ise “Caddede, sokakta, sahilde Ünye'mizin dört bir yanında hemşehrilerimizle bir aradaydık. Bizim moral kaynağımız olan, enerjimizi artıran değerli vatandaşlarımıza gösterdikleri ilgi dolayısıyla teşekkür ediyorum. Sizlerle geçen sevgi dolu dakikalar asla paha biçilemez. İyi ki varsınız” ifadelerine yer verdi.       ÇAYBAŞI İLÇESİNDE YATIRIMLARI İNCELEDİ       Ünye ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından Çaybaşı ilçesinde incelemelerde bulunan Başkan Güler, buradan Akkuş ilçesine geçti. İlçe Belediye Başkanı İsa Demirci’yi ziyaret eden Başkan Güler, ardından Akkuş’taki enerji santrallerinde incelemelerde bulundu.       AKKUŞ’UN ENERJİ SANTRALLERİNİ YERİNDE GÖRDÜ       Burada bir açıklama yapan Başkan Güler, “Kendi kendine yeten bir şehir için durmaksızın çalışmaya devam ediyoruz. Yenilenebilir enerjiden yararlanmak ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak amacıyla başlattığımız çalışmalarımızla kendi elektriğimizi kendimiz üretiyoruz. Bu kapsamda Akkuş Belediyemiz tarafından kurulan Güneş Enerji Santrali'nde ve yine ilçemize inşa edilen Rüzgar Enerji Santrali'nde incelemelerde bulunduk” dedi.       GÜNÜN SON ZİYARETİ KUMRU’YA       Başkan Güler’in Akkuş ziyaretinin ardından son durağı ise Kumru ilçesi oldu. Beraberindekilerle birlikte Kumru Belediye Başkanı Yusuf Yalçuva’yı ziyaret eden Başkan Güler, ilçedeki çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, bayramın 3. gününde, Ünye, Çaybaşı, Akkuş ve Kumru ilçelerini ziyaret etti. Vatandaşların bayramlarını kutlayan Başkan Güler, Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin yatırımlarını da yerinde gördü.

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, her fırsatta vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Kurban Bayramı’nın 3. gününü de vatandaşlara ayıran Başkan Güler, bir günde dört ilçeyi ziyaret etti.

 

 

 

ÜNYE’DE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

 

 

 

İlk olarak Ünye ilçesine giden Başkan Güler, İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’yı ziyaret ederek, çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Daha sonra cadde ve sokaklarda vatandaşlarla buluşan Başkan Güler, hemşehrilerinin bayramını kutladı. Başkan Güler, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ise “Caddede, sokakta, sahilde Ünye'mizin dört bir yanında hemşehrilerimizle bir aradaydık. Bizim moral kaynağımız olan, enerjimizi artıran değerli vatandaşlarımıza gösterdikleri ilgi dolayısıyla teşekkür ediyorum. Sizlerle geçen sevgi dolu dakikalar asla paha biçilemez. İyi ki varsınız” ifadelerine yer verdi.

 

 

 

ÇAYBAŞI İLÇESİNDE YATIRIMLARI İNCELEDİ

 

 

 

Ünye ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından Çaybaşı ilçesinde incelemelerde bulunan Başkan Güler, buradan Akkuş ilçesine geçti. İlçe Belediye Başkanı İsa Demirci’yi ziyaret eden Başkan Güler, ardından Akkuş’taki enerji santrallerinde incelemelerde bulundu.

 

 

 

AKKUŞ’UN ENERJİ SANTRALLERİNİ YERİNDE GÖRDÜ

 

 

 

Burada bir açıklama yapan Başkan Güler, “Kendi kendine yeten bir şehir için durmaksızın çalışmaya devam ediyoruz. Yenilenebilir enerjiden yararlanmak ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak amacıyla başlattığımız çalışmalarımızla kendi elektriğimizi kendimiz üretiyoruz. Bu kapsamda Akkuş Belediyemiz tarafından kurulan Güneş Enerji Santrali'nde ve yine ilçemize inşa edilen Rüzgar Enerji Santrali'nde incelemelerde bulunduk” dedi.

 

 

 

GÜNÜN SON ZİYARETİ KUMRU’YA

 

 

 

Başkan Güler’in Akkuş ziyaretinin ardından son durağı ise Kumru ilçesi oldu. Beraberindekilerle birlikte Kumru Belediye Başkanı Yusuf Yalçuva’yı ziyaret eden Başkan Güler, ilçedeki çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.