Başımız Sağolsun, Vatan Sağolsun

BÖLGE GÜNDEMİ 25.07.2021 - 14:58, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1775+ kez okundu.
 

Başımız Sağolsun, Vatan Sağolsun

Fırat Kalkanı Bölgesinde meydana gelen terör saldırısında 2 askerimiz şehit oldu. Şehitlerimizden biri ise Akkuş ilçemizden. Ordu Valiliği konu ile ilgii şu açıklamayı yaptı:
    24 Temmuz 2021 tarihinde Fırat Kalkanı Bölgesinde gerçekleştirilen hain terör saldırısında, Akkuş ilçemizden İs. Asb. Çvş. Fatih GÜNEY  şehit düşmüştür.   Şehidimizin naaşı,  bugün saat 10.00'da Gaziantep'te düzenlenecek törenin ardından askeri uçakla  saat 11.30 dolaylarında Ordu-Giresun Havalimanına getirilecek.    Şehidimizin naaşı, Ordu-Giresun Havalimanında törenle karşıladıktan sonra Akkuş ilçemizin Akpınar mahallesine götürülecek. İkindi namazını müteakip Akkuş'un Akpınar Mahallesinde Yeniköy İlkokulu bahçesinde yapılacak tören ve kılınacak cenaze namazından sonra Yeniköy aile mezarlığına defnedilecektir.    Şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve aziz Milletimize başsağlığı ve sabır diliyoruz.   Ruhu şad olsun.
Fırat Kalkanı Bölgesinde meydana gelen terör saldırısında 2 askerimiz şehit oldu. Şehitlerimizden biri ise Akkuş ilçemizden. Ordu Valiliği konu ile ilgii şu açıklamayı yaptı:

 

 

24 Temmuz 2021 tarihinde Fırat Kalkanı Bölgesinde gerçekleştirilen hain terör saldırısında, Akkuş ilçemizden İs. Asb. Çvş. Fatih GÜNEY  şehit düşmüştür.

 

Şehidimizin naaşı,  bugün saat 10.00'da Gaziantep'te düzenlenecek törenin ardından askeri uçakla  saat 11.30 dolaylarında Ordu-Giresun Havalimanına getirilecek. 

 

Şehidimizin naaşı, Ordu-Giresun Havalimanında törenle karşıladıktan sonra Akkuş ilçemizin Akpınar mahallesine götürülecek. İkindi namazını müteakip Akkuş'un Akpınar Mahallesinde Yeniköy İlkokulu bahçesinde yapılacak tören ve kılınacak cenaze namazından sonra Yeniköy aile mezarlığına defnedilecektir. 

 

Şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve aziz Milletimize başsağlığı ve sabır diliyoruz.

 

Ruhu şad olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.