Bakan Göktaş'tan Başkan Akgün'e tam destek: Ahlaksızlık!

08.02.2026 - 14:55, Güncelleme: 08.02.2026 - 14:55 113 kez okundu.
 

Bakan Göktaş'tan Başkan Akgün'e tam destek: Ahlaksızlık!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Akgün’e yönelik sosyal medya paylaşımlarını “ahlaksız ve kabul edilemez” olarak nitelendirerek, hukuki sürece müdahil olacaklarını açıkladı.ANKARA (İGFA) - Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Akgün’e yapılan sosyal medya saldırısına ilişkin açıklama yayımladı. Bakan Göktaş paylaşımında, “Üç dönemdir milletimizin oylarıyla seçilen Mihalgazi Belediye Başkanımız Sayın Zeynep Akgün’ü hedef alan bu ahlaksız saldırı; yalnızca bir belediye başkanına değil, çalışan, üreten ve ülkemize değer katan milyonlarca kadına ve doğrudan milletimizin iradesine yönelmiş açık bir saygısızlıktır” ifadeleri kullanıldı. Söz konusu saldırıyı gerçekleştiren zihniyeti “hadisiz ve kendini bilmez” olarak nitelendirerek, bu tür eylemlerin normalleştirilemeyeceğini vurgulayan Bakan Göktaş, kişisel bir saldırı olmanın ötesinde suç teşkil eden eylem için başlatılan hukuki sürece bakanlığın müdahil olacağı kaydedildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Akgün’e yönelik sosyal medya paylaşımlarını “ahlaksız ve kabul edilemez” olarak nitelendirerek, hukuki sürece müdahil olacaklarını açıkladı.

ANKARA (İGFA) - Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Akgün’e yapılan sosyal medya saldırısına ilişkin açıklama yayımladı.

Bakan Göktaş paylaşımında, “Üç dönemdir milletimizin oylarıyla seçilen Mihalgazi Belediye Başkanımız Sayın Zeynep Akgün’ü hedef alan bu ahlaksız saldırı; yalnızca bir belediye başkanına değil, çalışan, üreten ve ülkemize değer katan milyonlarca kadına ve doğrudan milletimizin iradesine yönelmiş açık bir saygısızlıktır” ifadeleri kullanıldı.

Söz konusu saldırıyı gerçekleştiren zihniyeti “hadisiz ve kendini bilmez” olarak nitelendirerek, bu tür eylemlerin normalleştirilemeyeceğini vurgulayan Bakan Göktaş, kişisel bir saldırı olmanın ötesinde suç teşkil eden eylem için başlatılan hukuki sürece bakanlığın müdahil olacağı kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.