Bacası Tütmeyen Evlere Büyükşehirden Destek

YAŞAM 30.01.2021 - 15:16, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1818+ kez okundu.
 

Bacası Tütmeyen Evlere Büyükşehirden Destek

Sosyal yardımlarıyla ihtiyaç sahibi vatandaşların hayatlarını kolaylaştıran Ordu Büyükşehir Belediyesi, istekleri kayıtsız bırakmayarak her talebe yetişmeye çalışıyor.
Ayni ve nakdi yardımlarını 19 ilçeye ulaştıran Büyükşehir Belediyesi kış aylarında da sobası olmayan, bacası tütmeyen vatandaşların yardımına koştu. Dar gelirli ailelerin evlerinde sıcak bir kış geçirmelerini isteyen Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sabo ve yakacak ihtiyacını karşıladı.     “AMACIMIZ GERÇEK İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞMAK”     İnce eleyip sık dokunarak gerçek ihtiyaç sahiplerinin belirlendiğine dikkat çeken Ordu Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Seyfettin Bilkay, “19 ilçemizde sosyal incelemesi yapılan ailelerimize soba, yakacak, şofben gibi yardımlarımızı ulaştırıyoruz” dedi.     Daire Başkanı Bilkay şöyle konuştu:     “Soğuk kış günlerinde evinde ısınamayan, çocuklarıyla üşüyen mağdur ailelerimiz var. Bizde kış günlerinde bacası tütmeyen ev kalmaması adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 19 ilçemizde sosyal incelemesi yapılan ailelerimize soba, yakacak, şofben gibi yardımlarımızı ulaştırıyoruz. Amacımız yardımlarımızın gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşması ve üşüyen kimsenin kalmamasıdır. Bu süreçte de ince eleyip sık dokuyarak gerçek ihtiyaç sahiplerini belirliyoruz.”          
Sosyal yardımlarıyla ihtiyaç sahibi vatandaşların hayatlarını kolaylaştıran Ordu Büyükşehir Belediyesi, istekleri kayıtsız bırakmayarak her talebe yetişmeye çalışıyor.

Ayni ve nakdi yardımlarını 19 ilçeye ulaştıran Büyükşehir Belediyesi kış aylarında da sobası olmayan, bacası tütmeyen vatandaşların yardımına koştu. Dar gelirli ailelerin evlerinde sıcak bir kış geçirmelerini isteyen Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sabo ve yakacak ihtiyacını karşıladı.

 

 

“AMACIMIZ GERÇEK İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞMAK”

 

 

İnce eleyip sık dokunarak gerçek ihtiyaç sahiplerinin belirlendiğine dikkat çeken Ordu Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Seyfettin Bilkay, “19 ilçemizde sosyal incelemesi yapılan ailelerimize soba, yakacak, şofben gibi yardımlarımızı ulaştırıyoruz” dedi.

 

 

Daire Başkanı Bilkay şöyle konuştu:

 

 

“Soğuk kış günlerinde evinde ısınamayan, çocuklarıyla üşüyen mağdur ailelerimiz var. Bizde kış günlerinde bacası tütmeyen ev kalmaması adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 19 ilçemizde sosyal incelemesi yapılan ailelerimize soba, yakacak, şofben gibi yardımlarımızı ulaştırıyoruz. Amacımız yardımlarımızın gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşması ve üşüyen kimsenin kalmamasıdır. Bu süreçte de ince eleyip sık dokuyarak gerçek ihtiyaç sahiplerini belirliyoruz.”

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.