Aytaç Köse ve M. Emin Aba: “Anlaşamadık”

SPOR 27.05.2018 - 22:53, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1324+ kez okundu.
 

Aytaç Köse ve M. Emin Aba: “Anlaşamadık”

2017-2018 sezonunda Ünye 1957 Spor için sahada ter döken futbolculardan Aytaç Köse ve Mehmet Emin Aba, sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarda yeşil-beyazlı kulüple yaptıkları görüşmeden sonuç alamadıklarını ve takımdan ayrıldıklarını açıkladılar
Gelecek sezon Bal Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi verecek olan Ünye 1957 Spor, iç ve dış transferde görüşmelerini sürdürürken kulüple yeni sezon için anlaşmaya varamayan futbolcular belli olmaya başladı. Ön libero Muhammet Kaan Dönmezer, stoper Erkan Kestir, forvet Ndong Meye Laurys, genç oyuncular kaleci Abdullah Çiçek, orta saha Bahri Çiçek ile anlaşmaya varan yeşil-beyazlı takımdan anlaşamayarak ayrılan kaleci Doğan Cankurtaran, sol bek Uğur Özvardar’ın ardından stoper Mehmet Emin Aba ve sağ bek Aytaç Köse de takımla anlaşamadıklarını açıkladılar. Sosyal medya hesaplarından açıklamada bulunan sağ bek Aytaç Köse ve stoper Mehmet Emin Aba, yeni sezon için Ünye 1957 Spor kulübü ile yaptıkları görüşme neticesinde anlaşmaya varamadıklarını ifade ederlerken yeşil beyazlı camiaya teşekkür ettiler. Geçtiğimiz sezon devre arasında transfer edilerek takıma katılan stoper oyuncusu M. Emin Aba; “Yeni sezonda Ünyespor ile anlaşamadık. 3.lig yolunda başarılar diliyorum kendilerine. Hakkımızda hayırlısı yeni umut ve yeni şampiyonluklar inşallah” açıklamasında bulunurken, sezon başından itibaren aralıksız yeşil-beyazlı takımda forma giyen sağ bek Aytaç Köse ise, “Formasını gururla giydiğim Ünye 1957 Spor ile önümüzdeki sezon için anlaşamadık. Ünye 1957 Spor’a önümüzdeki sene 3. lig yolunda başarılar diliyorum. Tüm camiaya destekleri için cani gönülden teşekkür ediyorum.” şeklinde paylaşımda bulundu. Takımla yollarının ayrıldığını duyuran oyunculardan stoper Mehmet Emin Aba, devre arasında 3. Lig takımlarından Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor’dan transfer edilmişti. İkinci devrede 10 maça çıkan 1990 doğumlu stoper oyuncusu Mehmet Emin Aba, Çarşambaspor deplasmanında galibiyeti getiren tek golü atarak takımına 3 puanı kazandıran isim olmuştu. Yeşil-beyazlı takımın sağ beki Aytaç Köse ise sezon başında Ladik Belediyespor’dan transfer edilmişti. 1989 doğumlu tecrübeli oyuncu yeşil-beyazlı formayla 26 lig, 1 maç da BAL Ligi baraj maçında sahada mücadele etmişti. Aytaç Köse, önce Turhalspor deplasmanında, daha sonra da Sinop deplasmanında attığı iki güzel golle takımına toplamda 6 puan kazandıran oyuncu olmuştu.  
2017-2018 sezonunda Ünye 1957 Spor için sahada ter döken futbolculardan Aytaç Köse ve Mehmet Emin Aba, sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarda yeşil-beyazlı kulüple yaptıkları görüşmeden sonuç alamadıklarını ve takımdan ayrıldıklarını açıkladılar

Gelecek sezon Bal Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi verecek olan Ünye 1957 Spor, iç ve dış transferde görüşmelerini sürdürürken kulüple yeni sezon için anlaşmaya varamayan futbolcular belli olmaya başladı. Ön libero Muhammet Kaan Dönmezer, stoper Erkan Kestir, forvet Ndong Meye Laurys, genç oyuncular kaleci Abdullah Çiçek, orta saha Bahri Çiçek ile anlaşmaya varan yeşil-beyazlı takımdan anlaşamayarak ayrılan kaleci Doğan Cankurtaran, sol bek Uğur Özvardar’ın ardından stoper Mehmet Emin Aba ve sağ bek Aytaç Köse de takımla anlaşamadıklarını açıkladılar.

Sosyal medya hesaplarından açıklamada bulunan sağ bek Aytaç Köse ve stoper Mehmet Emin Aba, yeni sezon için Ünye 1957 Spor kulübü ile yaptıkları görüşme neticesinde anlaşmaya varamadıklarını ifade ederlerken yeşil beyazlı camiaya teşekkür ettiler.

Geçtiğimiz sezon devre arasında transfer edilerek takıma katılan stoper oyuncusu M. Emin Aba; “Yeni sezonda Ünyespor ile anlaşamadık. 3.lig yolunda başarılar diliyorum kendilerine. Hakkımızda hayırlısı yeni umut ve yeni şampiyonluklar inşallah” açıklamasında bulunurken, sezon başından itibaren aralıksız yeşil-beyazlı takımda forma giyen sağ bek Aytaç Köse ise, “Formasını gururla giydiğim Ünye 1957 Spor ile önümüzdeki sezon için anlaşamadık. Ünye 1957 Spor’a önümüzdeki sene 3. lig yolunda başarılar diliyorum. Tüm camiaya destekleri için cani gönülden teşekkür ediyorum.” şeklinde paylaşımda bulundu.

Takımla yollarının ayrıldığını duyuran oyunculardan stoper Mehmet Emin Aba, devre arasında 3. Lig takımlarından Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor’dan transfer edilmişti. İkinci devrede 10 maça çıkan 1990 doğumlu stoper oyuncusu Mehmet Emin Aba, Çarşambaspor deplasmanında galibiyeti getiren tek golü atarak takımına 3 puanı kazandıran isim olmuştu.

Yeşil-beyazlı takımın sağ beki Aytaç Köse ise sezon başında Ladik Belediyespor’dan transfer edilmişti. 1989 doğumlu tecrübeli oyuncu yeşil-beyazlı formayla 26 lig, 1 maç da BAL Ligi baraj maçında sahada mücadele etmişti. Aytaç Köse, önce Turhalspor deplasmanında, daha sonra da Sinop deplasmanında attığı iki güzel golle takımına toplamda 6 puan kazandıran oyuncu olmuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.