Arpaköy Mahallesinde Asfalt Sevinci

BÖLGE GÜNDEMİ 31.05.2021 - 11:34, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2517+ kez okundu.
 

Arpaköy Mahallesinde Asfalt Sevinci

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in kent genelinde başlattığı asfalt hamlesi yüz güldürüyor. Çalışmalar kapsamında, Altınordu ilçesine bağlı dört mahalleye bağlantı sağlayan güzergah asfaltla buluşacak.
Ordu’da başlatılan asfalt seferberliği ile ilçe merkezleri ve mahalle grup yollarının kaderi değişiyor. 19 ilçenin tamamında süren asfalt ve beton yol çalışmaları sonrası, vatandaşların yıllar süren yol çilesi sona erdi. Altınordu ilçesine bağlı Arpaköy, Güzelyalı Köyü mahalleleri bağlantı yolunda, toplam 3 kilometre uzunlukta emülsiyon asfalt çalışması başladı. Asfalta kavuşacak yol, Altınyurt ve Kovancı mahallelerinde de bağlantı sağlayacak.     VATANDAŞLARDAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR     Yılların hayalinin gerçek olmasıyla birlikte memnuniyetlerini ifade eden mahalle sakinleri ise “ Bu yol bizim için çok önemliydi. Büyükşehir Belediyemiz, güzergahta yaptığı altyapı çalışmalarının ardından asfalt çalışmalarını başlattı. Artık toz ve çamurdan kurtulacağız. Desteklerinden dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler başta olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz” dediler.  
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in kent genelinde başlattığı asfalt hamlesi yüz güldürüyor. Çalışmalar kapsamında, Altınordu ilçesine bağlı dört mahalleye bağlantı sağlayan güzergah asfaltla buluşacak.

Ordu’da başlatılan asfalt seferberliği ile ilçe merkezleri ve mahalle grup yollarının kaderi değişiyor. 19 ilçenin tamamında süren asfalt ve beton yol çalışmaları sonrası, vatandaşların yıllar süren yol çilesi sona erdi. Altınordu ilçesine bağlı Arpaköy, Güzelyalı Köyü mahalleleri bağlantı yolunda, toplam 3 kilometre uzunlukta emülsiyon asfalt çalışması başladı. Asfalta kavuşacak yol, Altınyurt ve Kovancı mahallelerinde de bağlantı sağlayacak.

 

 

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

 

 

Yılların hayalinin gerçek olmasıyla birlikte memnuniyetlerini ifade eden mahalle sakinleri ise “ Bu yol bizim için çok önemliydi. Büyükşehir Belediyemiz, güzergahta yaptığı altyapı çalışmalarının ardından asfalt çalışmalarını başlattı. Artık toz ve çamurdan kurtulacağız. Desteklerinden dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler başta olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz” dediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.