Anne İntihar Etti, Kızı da Yaralandı.

ASAYİŞ 21.03.2026 - 12:57, Güncelleme: 21.03.2026 - 12:57 899 kez okundu.
 

Anne İntihar Etti, Kızı da Yaralandı.

Ramazan Bayramında Ünye'den üzücü haberler gelmeye devam ediyor. Bayram öncesi yaşanan cinayet, bayram arefesi ve bayramın birinci günü yaşanan trafik kazalarının ardından bugünde yaşanan intihar olayı Ünyelileri derinden üzüntüye boğdu.
Ünye’de bunalıma giren kadın tabanca ile intihar etti. Olay anında evde bulunan kızı ise seken mermi ile yaralandı.  Alınan bilgiye göre, İlçenin Liseler Mahallesi Irmak Caddesi’nde 5 katlı bir binanın 1. katında meydana gelen olayda bunalıma giren Semanur Ö. (39) tabanca ile intihar etti. Olay anında evde bulunan kızı Z. C. Ö. (14) ise seken mermi ile boynundan yaralandı.  Evden gelen silah sesi üzerine komşuları ve çevre sakinleri konuyu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.  İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polise ekibi ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.  112 Acil sağlık ekipleri anne Semanur Ö.’nüm olay yerinde yaşamını yitirdiğini tespit ederek Ünye Devlet Hastanesi morguna kaldırdı.  Boynundan yaralanan kızı Z. C. Ö.’yü ise olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Ünye Devlet Hastanesi kaldırıldı. Genç kızın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Ramazan Bayramında Ünye'den üzücü haberler gelmeye devam ediyor. Bayram öncesi yaşanan cinayet, bayram arefesi ve bayramın birinci günü yaşanan trafik kazalarının ardından bugünde yaşanan intihar olayı Ünyelileri derinden üzüntüye boğdu.

Ünye’de bunalıma giren kadın tabanca ile intihar etti. Olay anında evde bulunan kızı ise seken mermi ile yaralandı. 
Alınan bilgiye göre, İlçenin Liseler Mahallesi Irmak Caddesi’nde 5 katlı bir binanın 1. katında meydana gelen olayda bunalıma giren Semanur Ö. (39) tabanca ile intihar etti. Olay anında evde bulunan kızı Z. C. Ö. (14) ise seken mermi ile boynundan yaralandı. 
Evden gelen silah sesi üzerine komşuları ve çevre sakinleri konuyu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. 
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polise ekibi ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. 
112 Acil sağlık ekipleri anne Semanur Ö.’nüm olay yerinde yaşamını yitirdiğini tespit ederek Ünye Devlet Hastanesi morguna kaldırdı.
 Boynundan yaralanan kızı Z. C. Ö.’yü ise olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Ünye Devlet Hastanesi kaldırıldı. Genç kızın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.