Anestezi Uzmanı Kalbine Yenildi

YAŞAM 02.05.2021 - 23:26, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1650+ kez okundu.
 

Anestezi Uzmanı Kalbine Yenildi

Ünye’de bulunan öze bir hastanede görev yapan Anestezi Uzmanı Dr. Seda Nur Özkan, akşam saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.
Ünye Özel Çakırtepe Hastanesi’nde Anestezi Uzmanı olarak görev yapan 36 yaşındaki Doktor Seda Nur Özkan, akşam saatlerinde evinde kalp krizi geçirdi. Evinde olduğu sırada rahatsızlanmasının hemen ardından Çakırtepe Hastanesi yoğun bakım ünitesine kaldırılarak tedavi altına alınan genç anestezi burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Emekli Gardiyan Ömer Faruk Özkan’ın kızı, Ünye Madencilik Maden Mühendisi Cihan Özkan’ın ablası, Ünye Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ümit Özkan ve ÜNTİSAD Başkanı Öznur Özkan Güdek’in amcasının kızları olan Sedanur Özkan, Çakırtepe Hastanesi önünde alınacak olan helalliğin ardından Başköy Mahallesi kılınacak cenaze namazının ardında Dönüklü Mevkisinde bulunan aile kabristanlığına defnedilecek.
Ünye’de bulunan öze bir hastanede görev yapan Anestezi Uzmanı Dr. Seda Nur Özkan, akşam saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Ünye Özel Çakırtepe Hastanesi’nde Anestezi Uzmanı olarak görev yapan 36 yaşındaki Doktor Seda Nur Özkan, akşam saatlerinde evinde kalp krizi geçirdi.

Evinde olduğu sırada rahatsızlanmasının hemen ardından Çakırtepe Hastanesi yoğun bakım ünitesine kaldırılarak tedavi altına alınan genç anestezi burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Emekli Gardiyan Ömer Faruk Özkan’ın kızı, Ünye Madencilik Maden Mühendisi Cihan Özkan’ın ablası, Ünye Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ümit Özkan ve ÜNTİSAD Başkanı Öznur Özkan Güdek’in amcasının kızları olan Sedanur Özkan, Çakırtepe Hastanesi önünde alınacak olan helalliğin ardından Başköy Mahallesi kılınacak cenaze namazının ardında Dönüklü Mevkisinde bulunan aile kabristanlığına defnedilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.