Alp eleştirilere cevap verdi: Konuşanlar bilet almadan tribüne girenler

SPOR 12.07.2019 - 09:52, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2045+ kez okundu.
 

Alp eleştirilere cevap verdi: Konuşanlar bilet almadan tribüne girenler

Ünye 1957 Spor Kulübü Başkanı Hamza Alp, sosyal medyadaki eleştirilere cevap vererek, “Bu takıma sahip çıkmanın en güzel yolu buraya gelip yönetici olmaktır ya da kulübe bağışta bulunmaktır. Konuşanların hiçbirisi maça dahi giderken bilet almadan tribüne girenlerdir” dedi.
Ünye 1957 Spor Başkanı Hamza Alp, son günlerde sosyal medya üzerindeki eleştirilere cevap verdi. Ünye 1957 Spor’un arkasında İstanbul’daki işadamları ve Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran’ın olduğunun altını çizen Başkan Alp, “Biz 120 bin nüfuslu bir şehrin takımını devraldık. Birileri bize dışarıda köşe başlarında, sosyal medyadan laf söyleyerek ‘Bu takımın maçlarına gitmiyoruz’ diyor. Arkadaşlar, bu takıma sahip çıkmanın en güzel yolu buraya gelip yönetici olmaktır ya da kulübe bağışta bulunmaktır. Konuşanların hiçbirisi maça dahi giderken bilet almadan sahaya girenlerdir. Biz onları dikkate almıyoruz, ufak şeylere takınmıyoruz. Bizim arkamızda Ankara’daki büyüğümüz Sayın Dışişleri Bakan Yardımcımız Yavuz Selim Kıran var, bürokratlarımız var, İstanbul’daki iş adamlarımız var. Hiç kimse birilerinin söylemiyle bir şeyler konuşmasın” ifadelerinde bulundu.   “3-5 kişinin dedikodusuna kalacak bir takım değil!” Alp, yönetimin aldığı kararları sokakta konuşanlara da seslenerek, “Köşe başlarında dedikodu yapmayı bırakalım. Benim yerim burası, gelsinler birlikte fikir alışverişi yapalım.  Ünye’deki futbolcuların dışarıya gitmesine çok seviniyorum. Ünyespor’da oynamasınlar, dışarıdaki takımlarda oynasınlar, kendilerini geliştirsinler. Onların hedefi dışarıya çıkmak olsun. Tamam, ilk hedefleri Ünye 1957 Spor’da oynamak olsun, oynatacağız da” diye konuştu. İstifalar tepki değil Ünye 1957 Spor yöneticileri Hüseyin Şener ve Erdem Vural’ın istifasının yönetimin kararlarına tepki olarak değil, Şener’in sağlık sorunları, Vural’ın ise geleceğe yönelik planlarından kaynaklandığını kaydeden Alp, şöyle konuştu: “Her takımda istifalar olabilir. Nasıl ki isimlerini buraya yazdırmışlarsa istifa etmeleri de o kadar doğaldır. Hüseyin Şener kardeşimizin kendisini ben aradım, yönetimde olur musun diye rica ettim. Erdem Vural kardeşimde kendisi bu yönetimde olmak istiyorum dedi. Değerlendirdik, kabul ettik. Bir hafta önce de Hüseyin Şener kardeşim rahatsızlığı dolayısıyla doktorlar ve ailesi de stresten uzak durması gerektiğini söylediler. Dolayısıyla istifa etti. Erdem Vural kardeşimizde bugün değil daha bir yıl öncesinden bir planı vardı. Beklemedeydi fakat bu kadar hızlı gelişeceğini tahmin etmiyordu. Beklemiş olduğu bu iş gerçekleşti ve yollarımızı ayırdık. Yani burada hiçbir yönetici arkadaşımız Ünye 1957 Spor’un önünü göremedik ya da bu iş gitmez diyerek görevinden ayrılmamıştır. Öyle bir düşünceleri kesinlikle yoktur. İstifa eden arkadaşlarımızın yerine yedek listeden Köksal Cındık ve Serkan Güney geldi.”
Ünye 1957 Spor Kulübü Başkanı Hamza Alp, sosyal medyadaki eleştirilere cevap vererek, “Bu takıma sahip çıkmanın en güzel yolu buraya gelip yönetici olmaktır ya da kulübe bağışta bulunmaktır. Konuşanların hiçbirisi maça dahi giderken bilet almadan tribüne girenlerdir” dedi.

Ünye 1957 Spor Başkanı Hamza Alp, son günlerde sosyal medya üzerindeki eleştirilere cevap verdi. Ünye 1957 Spor’un arkasında İstanbul’daki işadamları ve Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran’ın olduğunun altını çizen Başkan Alp, “Biz 120 bin nüfuslu bir şehrin takımını devraldık. Birileri bize dışarıda köşe başlarında, sosyal medyadan laf söyleyerek ‘Bu takımın maçlarına gitmiyoruz’ diyor. Arkadaşlar, bu takıma sahip çıkmanın en güzel yolu buraya gelip yönetici olmaktır ya da kulübe bağışta bulunmaktır. Konuşanların hiçbirisi maça dahi giderken bilet almadan sahaya girenlerdir. Biz onları dikkate almıyoruz, ufak şeylere takınmıyoruz. Bizim arkamızda Ankara’daki büyüğümüz Sayın Dışişleri Bakan Yardımcımız Yavuz Selim Kıran var, bürokratlarımız var, İstanbul’daki iş adamlarımız var. Hiç kimse birilerinin söylemiyle bir şeyler konuşmasın” ifadelerinde bulundu.  

“3-5 kişinin dedikodusuna kalacak bir takım değil!”

Alp, yönetimin aldığı kararları sokakta konuşanlara da seslenerek, “Köşe başlarında dedikodu yapmayı bırakalım. Benim yerim burası, gelsinler birlikte fikir alışverişi yapalım.  Ünye’deki futbolcuların dışarıya gitmesine çok seviniyorum. Ünyespor’da oynamasınlar, dışarıdaki takımlarda oynasınlar, kendilerini geliştirsinler. Onların hedefi dışarıya çıkmak olsun. Tamam, ilk hedefleri Ünye 1957 Spor’da oynamak olsun, oynatacağız da” diye konuştu.

İstifalar tepki değil

Ünye 1957 Spor yöneticileri Hüseyin Şener ve Erdem Vural’ın istifasının yönetimin kararlarına tepki olarak değil, Şener’in sağlık sorunları, Vural’ın ise geleceğe yönelik planlarından kaynaklandığını kaydeden Alp, şöyle konuştu: “Her takımda istifalar olabilir. Nasıl ki isimlerini buraya yazdırmışlarsa istifa etmeleri de o kadar doğaldır. Hüseyin Şener kardeşimizin kendisini ben aradım, yönetimde olur musun diye rica ettim. Erdem Vural kardeşimde kendisi bu yönetimde olmak istiyorum dedi. Değerlendirdik, kabul ettik. Bir hafta önce de Hüseyin Şener kardeşim rahatsızlığı dolayısıyla doktorlar ve ailesi de stresten uzak durması gerektiğini söylediler. Dolayısıyla istifa etti. Erdem Vural kardeşimizde bugün değil daha bir yıl öncesinden bir planı vardı. Beklemedeydi fakat bu kadar hızlı gelişeceğini tahmin etmiyordu. Beklemiş olduğu bu iş gerçekleşti ve yollarımızı ayırdık. Yani burada hiçbir yönetici arkadaşımız Ünye 1957 Spor’un önünü göremedik ya da bu iş gitmez diyerek görevinden ayrılmamıştır. Öyle bir düşünceleri kesinlikle yoktur. İstifa eden arkadaşlarımızın yerine yedek listeden Köksal Cındık ve Serkan Güney geldi.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.