Akkuş Belediyespor Play-Off’ta

SPOR 08.04.2021 - 08:36, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1611+ kez okundu.
 

Akkuş Belediyespor Play-Off’ta

Erkekler Voleybol 1. Lig temsilcilerinden Akkuş Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, normal sezonun son maçında Niksar Belediyespor’u 3-0 yenerek play-off’a katılma hakkı elde etti.
Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 1. Lig B Grubunda Ordu’yu temsil eden Akkuş Belediyespor, erteleme maçında Niksar Belediyespor’u konuk etti. Rakibini 3-0 yenen Akkuş Belediyespor bu galibiyetle puanını 47’ye yükseltti ve gurubu 4’üncü sırada tamamlayarak adını play-off’a yazdırmayı başardı. Akkuş kapalı spor salonunda oynanan karşılaşmaya iyi başlayan taraf olan Akkuş Belediyespor ilk seti 25-18, ikinci seti 25-22, üçüncü seti 25-23’lük sayılarla alarak maçı da 3-0 kazandı.   “Play-Off’u Sonuna Kadar Hak Ettik” Maç sonucunda açıklamalarda bulunan takım antrenörü Mehmet Aydın, maçı kazanarak play-off’lara kaldıkları için çok mutlu olduklarını belirterek, “Biz sezon henüz başlamadan bir program hazırlamıştık ve sezon boyunca bu program çerçevesinde hareket ettik. Genç dinamik ve savaşan bir takım oluşturarak, mütevazi bir kadro ve nokta transferlerle hedefimiz doğrultusunda adım adım ilerledik. Çok şükür bugün hak ederek play-off’lara katılmaya hak kazandık. İnşallah play-off’larda da aynı başarıyı göstererek hedefimiz olan Efeler Ligi’ne katılmayı çok istiyoruz. Ben başta oyuncularım olmak üzere bizleri destekleyen emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.   “İlk Hedefimiz Tamam, Sırada Efeler Ligi Var” Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci ise Efeler Ligi hedefine ulaşmak için son birkaç adım kaldığını ifade ederek, “Öncelikle ben sezonun başından sonuna kadar çok iyi bir şekilde mücadele eden oyuncularımızı teknik ekibimizi tebrik ediyorum. Normal sezonun son maçında yine aynı şekilde iyi mücadele ederek maçı kazandık ve ilk hedefimiz olan play-off’lara kalmayı garantiledik. Bundan sonraki hedefimiz play-off’larda aynı azimle aynı coşkuyla hareket ederek maçlarımızı kazanmak ve Efeler Ligi’ne katılmak. Ben bugüne kadar maddi manevi desteklerini bizlerden esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.      
Erkekler Voleybol 1. Lig temsilcilerinden Akkuş Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, normal sezonun son maçında Niksar Belediyespor’u 3-0 yenerek play-off’a katılma hakkı elde etti.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 1. Lig B Grubunda Ordu’yu temsil eden Akkuş Belediyespor, erteleme maçında Niksar Belediyespor’u konuk etti. Rakibini 3-0 yenen Akkuş Belediyespor bu galibiyetle puanını 47’ye yükseltti ve gurubu 4’üncü sırada tamamlayarak adını play-off’a yazdırmayı başardı. Akkuş kapalı spor salonunda oynanan karşılaşmaya iyi başlayan taraf olan Akkuş Belediyespor ilk seti 25-18, ikinci seti 25-22, üçüncü seti 25-23’lük sayılarla alarak maçı da 3-0 kazandı.

 

“Play-Off’u Sonuna Kadar Hak Ettik”

Maç sonucunda açıklamalarda bulunan takım antrenörü Mehmet Aydın, maçı kazanarak play-off’lara kaldıkları için çok mutlu olduklarını belirterek, “Biz sezon henüz başlamadan bir program hazırlamıştık ve sezon boyunca bu program çerçevesinde hareket ettik. Genç dinamik ve savaşan bir takım oluşturarak, mütevazi bir kadro ve nokta transferlerle hedefimiz doğrultusunda adım adım ilerledik. Çok şükür bugün hak ederek play-off’lara katılmaya hak kazandık. İnşallah play-off’larda da aynı başarıyı göstererek hedefimiz olan Efeler Ligi’ne katılmayı çok istiyoruz. Ben başta oyuncularım olmak üzere bizleri destekleyen emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

“İlk Hedefimiz Tamam, Sırada Efeler Ligi Var”

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci ise Efeler Ligi hedefine ulaşmak için son birkaç adım kaldığını ifade ederek, “Öncelikle ben sezonun başından sonuna kadar çok iyi bir şekilde mücadele eden oyuncularımızı teknik ekibimizi tebrik ediyorum. Normal sezonun son maçında yine aynı şekilde iyi mücadele ederek maçı kazandık ve ilk hedefimiz olan play-off’lara kalmayı garantiledik. Bundan sonraki hedefimiz play-off’larda aynı azimle aynı coşkuyla hareket ederek maçlarımızı kazanmak ve Efeler Ligi’ne katılmak. Ben bugüne kadar maddi manevi desteklerini bizlerden esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.