Ak Partili Vekiller Fındığa 22.5 Lira İstedi

SİYASET 23.07.2020 - 14:19, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2667+ kez okundu.
 

Ak Partili Vekiller Fındığa 22.5 Lira İstedi

Fındık hasadına sayılı günler kala üreticiyi verilecek taban fiyat heyecanı sardı.
    Fındık hasadına yönelik hazırlıklarını sürdüren üreticiler şimdi hasattan önce açıklanmasını merak ettikleri fındık fiyatını bekliyorlar.   Giresun Milletvekili Cemal Öztürk başkanlığında fındık yetişen illerin milletvekillerinden oluşan “fındık çalışma grubu” adı verilen heyetin de geçtiğimiz günler içerisinde Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yi ziyaretleri sırasında bakandan 2020 ürünü fındık için 22.5 lira taban fiyat verilmesini istedikleri öğrenildi.
Fındık hasadına sayılı günler kala üreticiyi verilecek taban fiyat heyecanı sardı.

 

 

Fındık hasadına yönelik hazırlıklarını sürdüren üreticiler şimdi hasattan önce açıklanmasını merak ettikleri fındık fiyatını bekliyorlar.

 

Giresun Milletvekili Cemal Öztürk başkanlığında fındık yetişen illerin milletvekillerinden oluşan “fındık çalışma grubu” adı verilen heyetin de geçtiğimiz günler içerisinde Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yi ziyaretleri sırasında bakandan 2020 ürünü fındık için 22.5 lira taban fiyat verilmesini istedikleri öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.