Aday Olmayacağını Açıkladı

SİYASET 13.10.2020 - 15:06, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2061+ kez okundu.
 

Aday Olmayacağını Açıkladı

AK Parti Ünye İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Aldemir Yiğit, yeni dönem kongre sürecinde aday olmayacağını açıkladı.
  AK Parti Ünye İlce Kadın Kolları Başkanı Özlem Aldemir Yiğit, bugün yaptığı açıklama ile başkanlık sürecini değerlendirirken aday olmama kararını da açıkladı. Başkan Yiğit, yaptığı yazılı açıklama da “Bu Kutlu davaya hizmet anlayışıyla 2012 yılında ilçe yönetim kurulu yedek yönetiminde bulunarak siyasette ilk adımımı attım. Daha sonra 2014 yılında İlçe Belediye Meclis üyesi ve 2015 yılında İl Kadın Kolları yönetiminde AR-GE Başkanlığı görevlerini üstlendim ve ardından 1 Mayıs 2018 tarihinde İlçe Kadın Kolları Başkanlığında devraldığımız hizmet bayrağını İnandığımız yolda yürüyerek devam ettirdim. İlçe Kadın Kolları teşkilatımızda Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın liderliğinde hep birlikte kutlu davaya hizmet etme anlayışıyla tüm kardeşlerimizin sevgisini kazanma gayretinde oldum. Bizler daima inandık, çalıştık umutsuzluğa kapılmadık, birlikte el ele yürüdük azimle ilerledik daima Milletimize hizmet için birçok etkinliklerde ön saflarda bulunduk. Teşkilatımız tümüyle elimizden geldiği kadar en iyi şekilde hizmet vermeye çalıştık. Tüm teşkilat birimlerimizde olduğu gibi Kadın Kolları olarak üye sayımızı arttırarak daima yenilikçi olduk . Davamızda önceliğimiz hizmet yarışı olduğunun bilinciyle çalışmalarımızı hep bir adım önde tuttuk. Yürütmekte olduğum ilçe kadın kolları başkanlığı hizmet bayrağını partimizin yenilikçi değerlerine uygun olarak önümüzdeki kongrede aday olmama kararı almış bulunuyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde daima AK Partimize destek vererek her zaman ön saflarda bulunacağım. Bundan sonra da partimiz tarafından verilecek her türlü görevi layıkıyla yerine getireceğimizden hiç kimsenin tereddütü olmasın. Yeni seçilecek başkanımızın ve yönetiminin her daim yanında olacağım” dedi.
AK Parti Ünye İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Aldemir Yiğit, yeni dönem kongre sürecinde aday olmayacağını açıkladı.

 

AK Parti Ünye İlce Kadın Kolları Başkanı Özlem Aldemir Yiğit, bugün yaptığı açıklama ile başkanlık sürecini değerlendirirken aday olmama kararını da açıkladı.

Başkan Yiğit, yaptığı yazılı açıklama da “Bu Kutlu davaya hizmet anlayışıyla 2012 yılında ilçe yönetim kurulu yedek yönetiminde bulunarak siyasette ilk adımımı attım. Daha sonra 2014 yılında İlçe Belediye Meclis üyesi ve 2015 yılında İl Kadın Kolları yönetiminde AR-GE Başkanlığı görevlerini üstlendim ve ardından 1 Mayıs 2018 tarihinde İlçe Kadın Kolları Başkanlığında devraldığımız hizmet bayrağını İnandığımız yolda yürüyerek devam ettirdim. İlçe Kadın Kolları teşkilatımızda Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın liderliğinde hep birlikte kutlu davaya hizmet etme anlayışıyla tüm kardeşlerimizin sevgisini kazanma gayretinde oldum. Bizler daima inandık, çalıştık umutsuzluğa kapılmadık, birlikte el ele yürüdük azimle ilerledik daima Milletimize hizmet için birçok etkinliklerde ön saflarda bulunduk. Teşkilatımız tümüyle elimizden geldiği kadar en iyi şekilde hizmet vermeye çalıştık. Tüm teşkilat birimlerimizde olduğu gibi Kadın Kolları olarak üye sayımızı arttırarak daima yenilikçi olduk . Davamızda önceliğimiz hizmet yarışı olduğunun bilinciyle çalışmalarımızı hep bir adım önde tuttuk. Yürütmekte olduğum ilçe kadın kolları başkanlığı hizmet bayrağını partimizin yenilikçi değerlerine uygun olarak önümüzdeki kongrede aday olmama kararı almış bulunuyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde daima AK Partimize destek vererek her zaman ön saflarda bulunacağım. Bundan sonra da partimiz tarafından verilecek her türlü görevi layıkıyla yerine getireceğimizden hiç kimsenin tereddütü olmasın. Yeni seçilecek başkanımızın ve yönetiminin her daim yanında olacağım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.