Açıklama bugün !!!

SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 19.02.2019 - 10:56, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1927+ kez okundu.
 

Açıklama bugün !!!

Saadet Partisi Ordu İl Başkanı Erkan Temiz, partilerinin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayının eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin olduğunu söyledi. Temiz, resmi açıklamanın bugün yapılacağını açıkladı.
Saadet Partisi (SP) Ordu İl Başkanı Temiz: SALI AÇIKLANACAK Saadet Partisi (SP) Ordu İl Başkanı Erkan Temiz, “İdris Bey’le Ankara’da genel merkezimizde görüştük. Bu toplantıda genel başkan yardımcılarımız da vardı. Burada adaylık konusunda genel olarak mutabakata varıldı. Bu görüşmeler devam edecek. Resmi açıklama Salı günü yapılacak. Ondan sonra da Ordu’ya gelerek seçim çalışmalarına başlayacak. Biz şu ana kadar Altınordu ve Fatsa’da adayımızı açıklamıştık. Bu adaylarımız devam ediyor. Ancak diğer ilçelerde aday belirleme sürecini bu aşamadan sonra bakanımızla birlikte yapacağız.” dedi.   HER KESİM ARADI Şu anda Şahin’in ittifak adayı değil Sadece Saadet Parti’nin adayı olduğunu dile getiren Temiz, “Bir ittifakın adayı değil yani. Ancak başka partilerin desteğinin olacağını görüyoruz. Şunu kabul etmek gerekir ki sayın bakan Ordu’ya ciddi katkıları olmuş, Ünye Çevre Yolu, Ordu Çevre Yolu, Fatsa Hastanesi, Ordu-Giresun Havaalanı gibi eserleri olmuş birisi. O nedenle bizim adayımız söz konusu olduğu andan itibaren biz her kesimden iş hayatından, spor camiasından, diğer siyasi partilerin tabanlarından yoğun bir şekilde destek telefonları aldık” şeklinde konuştu.
Saadet Partisi Ordu İl Başkanı Erkan Temiz, partilerinin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayının eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin olduğunu söyledi. Temiz, resmi açıklamanın bugün yapılacağını açıkladı.

Saadet Partisi (SP) Ordu İl Başkanı Temiz:

SALI AÇIKLANACAK

Saadet Partisi (SP) Ordu İl Başkanı Erkan Temiz, “İdris Bey’le Ankara’da genel merkezimizde görüştük. Bu toplantıda genel başkan yardımcılarımız da vardı. Burada adaylık konusunda genel olarak mutabakata varıldı. Bu görüşmeler devam edecek. Resmi açıklama Salı günü yapılacak. Ondan sonra da Ordu’ya gelerek seçim çalışmalarına başlayacak. Biz şu ana kadar Altınordu ve Fatsa’da adayımızı açıklamıştık. Bu adaylarımız devam ediyor. Ancak diğer ilçelerde aday belirleme sürecini bu aşamadan sonra bakanımızla birlikte yapacağız.” dedi.

 

HER KESİM ARADI

Şu anda Şahin’in ittifak adayı değil Sadece Saadet Parti’nin adayı olduğunu dile getiren Temiz, “Bir ittifakın adayı değil yani. Ancak başka partilerin desteğinin olacağını görüyoruz. Şunu kabul etmek gerekir ki sayın bakan Ordu’ya ciddi katkıları olmuş, Ünye Çevre Yolu, Ordu Çevre Yolu, Fatsa Hastanesi, Ordu-Giresun Havaalanı gibi eserleri olmuş birisi. O nedenle bizim adayımız söz konusu olduğu andan itibaren biz her kesimden iş hayatından, spor camiasından, diğer siyasi partilerin tabanlarından yoğun bir şekilde destek telefonları aldık” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.