Gülyalı'da Kaçakçılık Operasyonu

ASAYİŞ 09.09.2022 - 21:35, Güncelleme: 09.09.2022 - 21:35 8347+ kez okundu.
 

Gülyalı'da Kaçakçılık Operasyonu

Ordu İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan gerçekleştirilen operasyon sonrası Ordu Valiliğinden yapılan açıklama şöyle:
Ordu İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve JASAT Timleri (Jandarmanın Dedektifleri)’nce silah ve mühimmat kaçakçılığı ile mücadele kapsamında yapılan istihbari çalışmalar sonucu Gülyalı İlçesinde 07 Ağustos 2022 tarihinde yapılan operasyonda; (2) adet 9 mm. ruhsatsız tabanca, (1) adet 7,65 mm. çapında ruhsatsız tabanca, (3) adet şarjör, (8) adet tabanca fişeği ele geçirilmiştir.    Olayla ilgili yakalanan (2) şüpheli şahıs adli makamlara sevk edilmiştir.             Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Ordu İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan gerçekleştirilen operasyon sonrası Ordu Valiliğinden yapılan açıklama şöyle:

Ordu İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve JASAT Timleri (Jandarmanın Dedektifleri)’nce silah ve mühimmat kaçakçılığı ile mücadele kapsamında yapılan istihbari çalışmalar sonucu Gülyalı İlçesinde 07 Ağustos 2022 tarihinde yapılan operasyonda;

  • (2) adet 9 mm. ruhsatsız tabanca,
  • (1) adet 7,65 mm. çapında ruhsatsız tabanca,
  • (3) adet şarjör,
  • (8) adet tabanca fişeği ele geçirilmiştir. 

 

Olayla ilgili yakalanan (2) şüpheli şahıs adli makamlara sevk edilmiştir.

           

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.