GÜLYALI GENÇLİK MERKEZİ VE SPOR SALONU İNŞAATI DEVAM EDİYOR

SPOR 16.09.2023 - 12:15, Güncelleme: 17.09.2023 - 14:18 4292+ kez okundu.
 

GÜLYALI GENÇLİK MERKEZİ VE SPOR SALONU İNŞAATI DEVAM EDİYOR

Gençlik ve Spor Bakanlığı Tarafından Gülyalı ilçesine 250 seyirci kapasiteli Spor Salonu, Gençlik Merkezi ve Tenis Kortu inşaatı devam ediyor.
Projeyi yakından takip eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç inşaatta gelinen son durumu inceledi.  Yapım çalışmaları büyük bir hızla devam ederken tesis yaşadığı yükseliş ile dikkat çekiyor.             2023 Mart ayı içerisinde inşaatına başlanılan Spor Salonu, Gençlik Merkezi ve Tenis Kortu gün geçtikçe şekilleniyor. Betonarme imalatlarında sona yaklaşılırken, mekanik ve elektirik imalatları ile ince işçilikler hızla devam ediyor.             Gençlerin eğlenceli vakit geçirebilmeleri sosyal alanda faaliyetlerini gerçekleştirmeleri adına gençler için yapılan merkez inşaatının bir an önce bitirilmesi için çalışmalar hızlandırıldı. Projenin yıl sonuna kadar tamamlanması bekleniyor.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Tarafından Gülyalı ilçesine 250 seyirci kapasiteli Spor Salonu, Gençlik Merkezi ve Tenis Kortu inşaatı devam ediyor.

Projeyi yakından takip eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç inşaatta gelinen son durumu inceledi.  Yapım çalışmaları büyük bir hızla devam ederken tesis yaşadığı yükseliş ile dikkat çekiyor.

            2023 Mart ayı içerisinde inşaatına başlanılan Spor Salonu, Gençlik Merkezi ve Tenis Kortu gün geçtikçe şekilleniyor. Betonarme imalatlarında sona yaklaşılırken, mekanik ve elektirik imalatları ile ince işçilikler hızla devam ediyor.

            Gençlerin eğlenceli vakit geçirebilmeleri sosyal alanda faaliyetlerini gerçekleştirmeleri adına gençler için yapılan merkez inşaatının bir an önce bitirilmesi için çalışmalar hızlandırıldı. Projenin yıl sonuna kadar tamamlanması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.