GENEL SEKRETER SAİT İNAN İKİZCE’DE

BÖLGE GÜNDEMİ 16.06.2022 - 00:30, Güncelleme: 16.06.2022 - 00:30 8781+ kez okundu.
 

GENEL SEKRETER SAİT İNAN İKİZCE’DE

SELİN YARALARINI SARMAK İÇİN 30 İŞ MAKİNASI VE 40 PERSONEL SEFERBER OLDU
      Ordu Büyükşehir Belediyesi aşırı yağışlar sonrası sel afetinin yaşandığı İkizce ilçesinde üs kurdu.  İlçeye bağlı 8 mahallede etkili olan sel nedeniyle 8 evde su baskınları meydana geldi.  Büyükşehir Belediyesi 30 iş makinası ve 40 personelle ilçede selin yaralarını sarmak için seferber oldu.     Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sait İnan beraberinde İkizce Belediye Başkanı Osman Kaygı, Fen İşleri Dairesi Başkanı Abdulkadir Hatipoğlu, Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Seyfettin Bilkay ile bölgeye giderek incelemelerde bulundu. İhtiyaçları yerinde tespit eden İnan, Büyükşehir Belediyesinin her zaman İkizce’nin yanında olduğunu belirtti.     HEYELANLAR TEMİZLENDİ, YOLLAR ULAŞIMA AÇILDI Sel afeti İlçeye bağlı Kurtköy, Kurtluca, Başönü, Bolluk, Şentepe, Aşağıkaynartaş, Fatih ve Özpınar mahallelerinde etkili oldu.  30 iş makinası ve 40 personelle bölgede seferber olan Büyükşehir Belediyesi, su baskının yaşandığı 8 evi boşaltarak temizlik çalışması gerçekleştiriyor. Öte yandan heyelan nedeniyle kapanan yollara müdahale eden ekipler, yolları ulaşıma açtı. Selden zarar gören yol ağlarında çalışmalarını sürdüren ekipler, bakım, onarım ve reglaj çalışması yapıyor.     Öte yandan sel afetinden etkilenen ailelere gıda ve sebze desteğinde bulunuldu. OSKİ ekipleri ise vatandaşlara sağlıklı ve temiz su iletimi sağlamak için sel sonucu tıkanan su alma yapısında temizlik çalışması gerçekleştirdi.            
SELİN YARALARINI SARMAK İÇİN 30 İŞ MAKİNASI VE 40 PERSONEL SEFERBER OLDU

 

 

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi aşırı yağışlar sonrası sel afetinin yaşandığı İkizce ilçesinde üs kurdu.  İlçeye bağlı 8 mahallede etkili olan sel nedeniyle 8 evde su baskınları meydana geldi.  Büyükşehir Belediyesi 30 iş makinası ve 40 personelle ilçede selin yaralarını sarmak için seferber oldu.

 

 

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sait İnan beraberinde İkizce Belediye Başkanı Osman Kaygı, Fen İşleri Dairesi Başkanı Abdulkadir Hatipoğlu, Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Seyfettin Bilkay ile bölgeye giderek incelemelerde bulundu. İhtiyaçları yerinde tespit eden İnan, Büyükşehir Belediyesinin her zaman İkizce’nin yanında olduğunu belirtti.

 

 

HEYELANLAR TEMİZLENDİ, YOLLAR ULAŞIMA AÇILDI

Sel afeti İlçeye bağlı Kurtköy, Kurtluca, Başönü, Bolluk, Şentepe, Aşağıkaynartaş, Fatih ve Özpınar mahallelerinde etkili oldu.  30 iş makinası ve 40 personelle bölgede seferber olan Büyükşehir Belediyesi, su baskının yaşandığı 8 evi boşaltarak temizlik çalışması gerçekleştiriyor. Öte yandan heyelan nedeniyle kapanan yollara müdahale eden ekipler, yolları ulaşıma açtı. Selden zarar gören yol ağlarında çalışmalarını sürdüren ekipler, bakım, onarım ve reglaj çalışması yapıyor.

 

 

Öte yandan sel afetinden etkilenen ailelere gıda ve sebze desteğinde bulunuldu. OSKİ ekipleri ise vatandaşlara sağlıklı ve temiz su iletimi sağlamak için sel sonucu tıkanan su alma yapısında temizlik çalışması gerçekleştirdi.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.