GENEL SEKRETER SAİT İNAN GÜLYALI’DA

BÖLGE GÜNDEMİ 24.12.2022 - 12:15, Güncelleme: 24.12.2022 - 23:12 1227+ kez okundu.
 

GENEL SEKRETER SAİT İNAN GÜLYALI’DA

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatlarıyla kentte yapılan, devam eden ve yapılması planlanan çalışmaları takip etmek üzere saha gezisi yapan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sait İnan, daire başkanları ve birim amirleri ile Gülyalı ilçesinde incelemelerde bulundu.
Ordu Büyükşehir Belediyesinin alt yapıdan üst yapıya şehrin dört bir yanında devam ettirdiği çalışmalar Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatlarıyla yerinde takip ediliyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sait İnan’ın öncülüğünde Gülyalı ilçesine giden Büyükşehir Belediyesi ekipleri ilçe yatırımlarını inceleyerek vatandaşlar ve muhtarlarla bir araya geldi. Yatırımlardan dolayı memnuniyetlerini dile getiren muhtarlar ve mahalle sakinleri başta Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler olmak üzere tüm ekibe teşekkürlerini iletti.         “GÜLYALI İLÇESİNE YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK”     İnceleme sonrası açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sait İnan, Gülyalı ilçesindeki yatırımların bölge halkı ve özellikle mahalle muhtarlarının memnuniyetini kazandığını söyledi.         Genel Sekreter Sait İnan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:     “Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak 19 ilçemizde yoğun çalışmalarımız tam gaz devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi olarak Sayın Bakanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile gitmediğimiz ilçe, mahalle ve sokak kalmadı. Bu çerçevede Gülyalı ilçemizde büyükşehir belediyemiz tarafından yapılan yatırımları yerinde görmek ve bundan sonra yapılacakları ele almak için ilgili daire başkanı arkadaşlarımız ilçemize geldik. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak geride bıraktığımız 3,5 yılda OSKİ Genel Müdürlüğümüz tarafından 10 milyon, Büyükşehir Belediyesi olarak da 47 milyon olmak üzere toplam 57 milyon TL’lik yatırımı ilçemize kazandırdık. Yapılan çalışmalarla ilçemizin adeta çehresi değişti. Yaptığımız yatırımlardan vatandaşlarımız memnun, inşallah önümüzdeki günler bugünden daha güzel olacak.”           “BÖYLE GÜZEL HİZMETLERİ YILLARDIR BEKLEDİK”     Yapılan yatırımlardan memnuniyetini dile getiren mahalle sakinleri ve muhtarlar, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ettiler.   Mahalle muhtarları ve sakinleri yaptıkları açıklamada şu ifadelere yer verdiler: “Uzun yıllar sonra yollarımız asfalta kavuştu. Öncesinde bu yollarımızın asfaltlanması için çok mücadele etmiştik. Ancak kısmet bu dönemeymiş. Yapılamaz denilen çalışmalar Büyükşehir Belediye Başkanımızın talimatları ile yapılarak bizlerin hizmetine sunuldu. Gülyalı ilçemiz yıllardır alamadığı hizmeti bu dönem aldı. Bizlere bu hizmeti sunan herkese çok teşekkür ediyoruz.”        
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatlarıyla kentte yapılan, devam eden ve yapılması planlanan çalışmaları takip etmek üzere saha gezisi yapan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sait İnan, daire başkanları ve birim amirleri ile Gülyalı ilçesinde incelemelerde bulundu.

Ordu Büyükşehir Belediyesinin alt yapıdan üst yapıya şehrin dört bir yanında devam ettirdiği çalışmalar Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatlarıyla yerinde takip ediliyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sait İnan’ın öncülüğünde Gülyalı ilçesine giden Büyükşehir Belediyesi ekipleri ilçe yatırımlarını inceleyerek vatandaşlar ve muhtarlarla bir araya geldi. Yatırımlardan dolayı memnuniyetlerini dile getiren muhtarlar ve mahalle sakinleri başta Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler olmak üzere tüm ekibe teşekkürlerini iletti.

 

 

 

 

“GÜLYALI İLÇESİNE YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK”

 

 

İnceleme sonrası açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sait İnan, Gülyalı ilçesindeki yatırımların bölge halkı ve özellikle mahalle muhtarlarının memnuniyetini kazandığını söyledi.

 

 

 

 

Genel Sekreter Sait İnan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

 

 

“Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak 19 ilçemizde yoğun çalışmalarımız tam gaz devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi olarak Sayın Bakanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile gitmediğimiz ilçe, mahalle ve sokak kalmadı. Bu çerçevede Gülyalı ilçemizde büyükşehir belediyemiz tarafından yapılan yatırımları yerinde görmek ve bundan sonra yapılacakları ele almak için ilgili daire başkanı arkadaşlarımız ilçemize geldik. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak geride bıraktığımız 3,5 yılda OSKİ Genel Müdürlüğümüz tarafından 10 milyon, Büyükşehir Belediyesi olarak da 47 milyon olmak üzere toplam 57 milyon TL’lik yatırımı ilçemize kazandırdık. Yapılan çalışmalarla ilçemizin adeta çehresi değişti. Yaptığımız yatırımlardan vatandaşlarımız memnun, inşallah önümüzdeki günler bugünden daha güzel olacak.”

 

 

 

 

 

“BÖYLE GÜZEL HİZMETLERİ YILLARDIR BEKLEDİK”

 

 

Yapılan yatırımlardan memnuniyetini dile getiren mahalle sakinleri ve muhtarlar, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ettiler.

 

Mahalle muhtarları ve sakinleri yaptıkları açıklamada şu ifadelere yer verdiler:

“Uzun yıllar sonra yollarımız asfalta kavuştu. Öncesinde bu yollarımızın asfaltlanması için çok mücadele etmiştik. Ancak kısmet bu dönemeymiş. Yapılamaz denilen çalışmalar Büyükşehir Belediye Başkanımızın talimatları ile yapılarak bizlerin hizmetine sunuldu. Gülyalı ilçemiz yıllardır alamadığı hizmeti bu dönem aldı. Bizlere bu hizmeti sunan herkese çok teşekkür ediyoruz.”

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.