FATSA İLÇESİ SAKİNLERİ “YAPILAN YATIRIMLAR İLE GURUR DUYUYORUZ”

BÖLGE GÜNDEMİ 21.12.2022 - 11:55, Güncelleme: 21.12.2022 - 23:32 589+ kez okundu.
 

FATSA İLÇESİ SAKİNLERİ “YAPILAN YATIRIMLAR İLE GURUR DUYUYORUZ”

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sait İnan, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatlarıyla Fatsa ilçesinde yapılan, yapımı devam eden alt ve üst yapı yatırımlarını inceledi.
      Fatsalıların yapılan hizmetler karşısında duyduğu memnuniyet ile gayretlerinin daha da arttığını ifade eden Genel Sekreter İnan, “Mahalle sakinlerimizin yaptığımız hizmetlerden dolayı duydukları memnuniyeti görmek bizleri de oldukça mutlu etti” dedi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sait İnan’a Fatsa ziyaretinde OSKİ Genel Müdürü Murat Us, ilgili daire başkanları ve birim amirleri de eşlik etti. Fatsa ilçesi Evkaf, Ayazlı, Yapraklı, Dolunay, Hamlık Mahallelerinde yapılan alt ve üst yapı çalışmalarının incelenmesi ile başlayan program; Kaz Kesim Tesisi, konkasör tesisi ve beton santrali alanı, pazar yeri ve Bolaman Parkı’nın incelenmesi ile son buldu.     “MAHALLE SAKİNLERİMİZ YATIRIMLARIMIZDAN OLDUKÇA MEMNUN” Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sait İnan Fatsa ilçesi ziyareti ardından mahalle muhtarları başta olmak üzere mahalle sakinlerinin yatırımlardan memnuniyet duyduğunu belirtti. Genel Sekreter İnan şu şekilde konuştu: “Büyükşehir Belediye Başkanımızın talimatlarıyla arazide yapılan işleri koordine etmek, eksikleri tespit etmek üzere Fatsa ilçemizde bulunuyoruz. Fatsa ilçemizin mahallelerini bugün teker teker dolaşıp, yaptığımız çalışmaları yerinde gördük. Mahalle sakinlerimizin, muhtarlarımızın yaptığımız hizmetlerden dolayı duydukları memnuniyeti görmek bizleri de oldukça mutlu ediyor ve çalışma şevkimizi artırıyor. Bütün ekiplerimize verdikleri desteklerden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek.”     “YAPILAN YATIRIMLARLA GURUR DUYUYORUZ” Genel Sekreter Sait İnan ile birlikte incelemelere katılan mahalle muhtarları ve vatandaşlar ilçelerine, mahallerine yapılan yatırımlardan dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibine teşekkür etti. Mahalle muhtarları ve vatandaşlar şöyle konuştu: “Mahallelerimizde yapılan yatırımlarımız hızla devam ediyor. Bu zamana kadar yapılan tüm yatırımlar için Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Yol olsun su olsun çok eziyetimiz vardı. Allah razı olsun yollarımız, sularımız yapıldı, çöplerimiz temizlendi. Gurur duyuyoruz.”    
Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sait İnan, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatlarıyla Fatsa ilçesinde yapılan, yapımı devam eden alt ve üst yapı yatırımlarını inceledi.

 

 

 

Fatsalıların yapılan hizmetler karşısında duyduğu memnuniyet ile gayretlerinin daha da arttığını ifade eden Genel Sekreter İnan, “Mahalle sakinlerimizin yaptığımız hizmetlerden dolayı duydukları memnuniyeti görmek bizleri de oldukça mutlu etti” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sait İnan’a Fatsa ziyaretinde OSKİ Genel Müdürü Murat Us, ilgili daire başkanları ve birim amirleri de eşlik etti. Fatsa ilçesi Evkaf, Ayazlı, Yapraklı, Dolunay, Hamlık Mahallelerinde yapılan alt ve üst yapı çalışmalarının incelenmesi ile başlayan program; Kaz Kesim Tesisi, konkasör tesisi ve beton santrali alanı, pazar yeri ve Bolaman Parkı’nın incelenmesi ile son buldu.

 

 

“MAHALLE SAKİNLERİMİZ YATIRIMLARIMIZDAN OLDUKÇA MEMNUN”

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sait İnan Fatsa ilçesi ziyareti ardından mahalle muhtarları başta olmak üzere mahalle sakinlerinin yatırımlardan memnuniyet duyduğunu belirtti.

Genel Sekreter İnan şu şekilde konuştu:

“Büyükşehir Belediye Başkanımızın talimatlarıyla arazide yapılan işleri koordine etmek, eksikleri tespit etmek üzere Fatsa ilçemizde bulunuyoruz. Fatsa ilçemizin mahallelerini bugün teker teker dolaşıp, yaptığımız çalışmaları yerinde gördük. Mahalle sakinlerimizin, muhtarlarımızın yaptığımız hizmetlerden dolayı duydukları memnuniyeti görmek bizleri de oldukça mutlu ediyor ve çalışma şevkimizi artırıyor. Bütün ekiplerimize verdikleri desteklerden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek.”

 

 

“YAPILAN YATIRIMLARLA GURUR DUYUYORUZ”

Genel Sekreter Sait İnan ile birlikte incelemelere katılan mahalle muhtarları ve vatandaşlar ilçelerine, mahallerine yapılan yatırımlardan dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibine teşekkür etti.

Mahalle muhtarları ve vatandaşlar şöyle konuştu:

“Mahallelerimizde yapılan yatırımlarımız hızla devam ediyor. Bu zamana kadar yapılan tüm yatırımlar için Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Yol olsun su olsun çok eziyetimiz vardı. Allah razı olsun yollarımız, sularımız yapıldı, çöplerimiz temizlendi. Gurur duyuyoruz.”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.