Gaziantep'te 'canlı bomba' paniği! Sicili kabarık zanlı etkisizleştirildi!

TÜRKİYE VE DÜNYA GÜNDEMİ 26.05.2022 - 18:27, Güncelleme: 27.05.2022 - 08:41 4051+ kez okundu.
 

Gaziantep'te 'canlı bomba' paniği! Sicili kabarık zanlı etkisizleştirildi!

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü önünde şüpheli bir kişi polisler tarafından vurularak etkisiz hale getirildi. Vali Davut Gül, zanlının çok sayıda kaydının bulunduğunu duyurarak, çok yönlü araştırmanın devam ettiğini açıkladı.
  GAZİANTEP (İGFA) - Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü ana giriş kapısına gelen bir kişi, üzerindeki yeleği ve elindeki kumandayı göstererek, polislere "kendisini patlatacağını" söyledi. Zanlı, "canlı bomba" olabileceği şüphesiyle polisler tarafından vuruldu. Olay sonrasında bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, Emniyet Müdürlüğü'nün bulunduğu Prof. Dr. Muammer Aksoy Bulvarı, tedbir amaçlı yaya ve araç trafiğine kapatıldı. Olay sonrasında Gaziantep Valisi Davut Gül, sosyal medya hesabından 'geçmiş olsun' mesajıyla paylaşımda bulundu. Vali Gül, paylaşımında, "Gaziantep Emniyet Müdürlüğümüzün önünde bomba süsü verilmiş şekilde saldırı girişiminde bulunan bir kişi  polislerimiz tarafından yaralı olarak etkisiz hale getirilmiştir. Olay çok yönlü olarak araştırılmakta olup ilgili kişinin çok sayıda adli kaydı bulunmaktadır" ifadelerini kullandı.   https://twitter.com/gul_davut/status/1529840599389577216
Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü önünde şüpheli bir kişi polisler tarafından vurularak etkisiz hale getirildi. Vali Davut Gül, zanlının çok sayıda kaydının bulunduğunu duyurarak, çok yönlü araştırmanın devam ettiğini açıkladı.

 

GAZİANTEP (İGFA) - Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü ana giriş kapısına gelen bir kişi, üzerindeki yeleği ve elindeki kumandayı göstererek, polislere "kendisini patlatacağını" söyledi.

Zanlı, "canlı bomba" olabileceği şüphesiyle polisler tarafından vuruldu. Olay sonrasında bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, Emniyet Müdürlüğü'nün bulunduğu Prof. Dr. Muammer Aksoy Bulvarı, tedbir amaçlı yaya ve araç trafiğine kapatıldı.

Olay sonrasında Gaziantep Valisi Davut Gül, sosyal medya hesabından 'geçmiş olsun' mesajıyla paylaşımda bulundu.

Vali Gül, paylaşımında, "Gaziantep Emniyet Müdürlüğümüzün önünde bomba süsü verilmiş şekilde saldırı girişiminde bulunan bir kişi  polislerimiz tarafından yaralı olarak etkisiz hale getirilmiştir. Olay çok yönlü olarak araştırılmakta olup ilgili kişinin çok sayıda adli kaydı bulunmaktadır" ifadelerini kullandı.

 

https://twitter.com/gul_davut/status/1529840599389577216

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.