FATSA’DA ÇOCUKLARIN TİYATRO SEVİNCİ

ÇOCUK 30.11.2022 - 14:00, Güncelleme: 30.11.2022 - 22:23 4136+ kez okundu.
 

FATSA’DA ÇOCUKLARIN TİYATRO SEVİNCİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu’nun (OBBKT) çocuk oyunu “Otobüs Durağında Üç Bencil” ilçelerde çocuklarla buluşuyor. Fatsa ilçesinde sahne alan oyun, birçoğu ilk kez tiyatro ile tanışan çocuklara keyifli anlar yaşattı.
            Sahnelediği oyunlarla her yaş grubu tarafından büyük beğeni toplayan Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu, çocuklar için hazırladığı “Otobüs Durağında Üç Bencil” oyunu ile ilçelerde çocuklarla buluşmaya başladı. Bu kapsamda “Otobüs Durağında Üç Bencil” oyununun ilk durağı Fatsa ilçesi oldu.       ÇOCUKLARIN BÜYÜK SEVİNÇ YAŞADI   Fatsa Kültür Sarayı’nda gerçekleştirilen oyunun gösterimine ilk kez tiyatroya gelen çocukların yanı sıra çocukların aileleri katıldı. Müzik eşliğinde gerçekleştirilen tiyatro oyununu keyifle izleyen çocuklar neşeli saatler geçirirken, mutlulukları da yüzlerinden okundu.       İLÇELERDE ÇOCUKLARLA BULUŞMAYA DEVAM EDECEK   Çocukları tiyatro keyfini yaşatmaya devam edecek olan “Otobüs Durağında Üç Bencil” oyunu, 1 Aralık Perşembe Saat 11:00’da Gülyalı Kaymakamlığı Konferans Salonu’nda, 5 Aralık Pazartesi Saat 10:00’da Kabadüz Kültür Merkezi’nde ve 21 Aralık Çarşamba saat 11:00 ve 13:30’da Perşembe Halk eğitim Müdürlüğü Kültür Merkezi’nde çocuklar için sahne alacak.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu’nun (OBBKT) çocuk oyunu “Otobüs Durağında Üç Bencil” ilçelerde çocuklarla buluşuyor. Fatsa ilçesinde sahne alan oyun, birçoğu ilk kez tiyatro ile tanışan çocuklara keyifli anlar yaşattı.

 

 

 

 

 

 

Sahnelediği oyunlarla her yaş grubu tarafından büyük beğeni toplayan Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu, çocuklar için hazırladığı “Otobüs Durağında Üç Bencil” oyunu ile ilçelerde çocuklarla buluşmaya başladı. Bu kapsamda “Otobüs Durağında Üç Bencil” oyununun ilk durağı Fatsa ilçesi oldu.

 

 

 

ÇOCUKLARIN BÜYÜK SEVİNÇ YAŞADI

 

Fatsa Kültür Sarayı’nda gerçekleştirilen oyunun gösterimine ilk kez tiyatroya gelen çocukların yanı sıra çocukların aileleri katıldı. Müzik eşliğinde gerçekleştirilen tiyatro oyununu keyifle izleyen çocuklar neşeli saatler geçirirken, mutlulukları da yüzlerinden okundu.

 

 

 

İLÇELERDE ÇOCUKLARLA BULUŞMAYA DEVAM EDECEK

 

Çocukları tiyatro keyfini yaşatmaya devam edecek olan “Otobüs Durağında Üç Bencil” oyunu, 1 Aralık Perşembe Saat 11:00’da Gülyalı Kaymakamlığı Konferans Salonu’nda, 5 Aralık Pazartesi Saat 10:00’da Kabadüz Kültür Merkezi’nde ve 21 Aralık Çarşamba saat 11:00 ve 13:30’da Perşembe Halk eğitim Müdürlüğü Kültür Merkezi’nde çocuklar için sahne alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.