ENVER YILMAZ’IN YALAN RÜZGÂRI

BÖLGE GÜNDEMİ 13.04.2024 - 00:04, Güncelleme: 13.04.2024 - 00:04 883 kez okundu.
 

ENVER YILMAZ’IN YALAN RÜZGÂRI

ŞOKUN ETKİSİNDEN HALEN KURTULAMAYAN PARTİLİLER ENVER YILMAZ’IN ORTAYA ATTIĞI YALAN İDDİALARI DİLLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR. 13 GÜNDÜR SEÇİMİ KAYBETMENİN VERDİĞİ HIRS VE ÖFKESİNE ORDULULARI, PARTİLİLERİ HATTA İP GENEL BAŞKAN VE ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERİNİ ALET EDEN ENVER YILMAZ İTİBARINI KAYBETTİ
    Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) Ordu Büyükşehir Belediyesi ile verdiği karar İyi Parti (İP) cephesini şoka uğrattı. Şokun etkisinden halen kurtulamayan partililer Enver Yılmaz’ın ortaya attığı yalan iddiaları dillendirmeye devam ediyor. İP Genel Başkanı Meral Akşener’den parti üst yöneticilerine hatta Ordu’da seçimin yenilenmesi, iş ve ihale umuduyla bekleşen gerçeklere gözlerini kapamaya ısrar ediyor. Bu gerçeklerin en başında Enver Yılmaz’ın söylemi olan ’98 bin geçersiz oy’ iddiası geliyor. Geçici seçim sonuçlarının YSK tarafından açıklanmasına, yine seçim sonuçlarının tüm TV ve internet alanında yayınlanmasına ve geçersiz oy miktarının resmen 30 bin olmasına rağmen İP’liler 98 bin yalanında ısrar ediyor. Nerden çekildiği belli olmayan ‘çuval taşıma olayı’nı gündeme getiren ertesi gün gündemden düşüren, sandık kapanış saati olan 4.15’in önüne 1 rakamını koyarak sandıkların 14.15’te açıldığını iddia edecek kadar kendini kaybeden ve bu paylaşımını daha sonra silerek unutturmaya çalışan Yılmaz’ın bu yalanları kendisine itibar kaybettirdi. 13 gündür seçimi kaybetmenin verdiği hırs ve öfkesine Orduluları, partilileri hatta İP Genel Başkan ve üst düzey yöneticilerini alet eden Enver Yılmaz’ın bu yalanlarını İP Genel Merkez yöneticilerinin sürekli dile getirmesi de şaşkınlıkla karşılanıyor.
ŞOKUN ETKİSİNDEN HALEN KURTULAMAYAN PARTİLİLER ENVER YILMAZ’IN ORTAYA ATTIĞI YALAN İDDİALARI DİLLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR. 13 GÜNDÜR SEÇİMİ KAYBETMENİN VERDİĞİ HIRS VE ÖFKESİNE ORDULULARI, PARTİLİLERİ HATTA İP GENEL BAŞKAN VE ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERİNİ ALET EDEN ENVER YILMAZ İTİBARINI KAYBETTİ

 

 

Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) Ordu Büyükşehir Belediyesi ile verdiği karar İyi Parti (İP) cephesini şoka uğrattı. Şokun etkisinden halen kurtulamayan partililer Enver Yılmaz’ın ortaya attığı yalan iddiaları dillendirmeye devam ediyor.
İP Genel Başkanı Meral Akşener’den parti üst yöneticilerine hatta Ordu’da seçimin yenilenmesi, iş ve ihale umuduyla bekleşen gerçeklere gözlerini kapamaya ısrar ediyor.
Bu gerçeklerin en başında Enver Yılmaz’ın söylemi olan ’98 bin geçersiz oy’ iddiası geliyor. Geçici seçim sonuçlarının YSK tarafından açıklanmasına, yine seçim sonuçlarının tüm TV ve internet alanında yayınlanmasına ve geçersiz oy miktarının resmen 30 bin olmasına rağmen İP’liler 98 bin yalanında ısrar ediyor.
Nerden çekildiği belli olmayan ‘çuval taşıma olayı’nı gündeme getiren ertesi gün gündemden düşüren, sandık kapanış saati olan 4.15’in önüne 1 rakamını koyarak sandıkların 14.15’te açıldığını iddia edecek kadar kendini kaybeden ve bu paylaşımını daha sonra silerek unutturmaya çalışan Yılmaz’ın bu yalanları kendisine itibar kaybettirdi.
13 gündür seçimi kaybetmenin verdiği hırs ve öfkesine Orduluları, partilileri hatta İP Genel Başkan ve üst düzey yöneticilerini alet eden Enver Yılmaz’ın bu yalanlarını İP Genel Merkez yöneticilerinin sürekli dile getirmesi de şaşkınlıkla karşılanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.