ORDU BÜYÜKŞEHİR, FENERBAHÇE İLE MÜCADELE EDECEK

SPOR 23.11.2023 - 15:47, Güncelleme: 23.11.2023 - 15:47 3283+ kez okundu.
 

ORDU BÜYÜKŞEHİR, FENERBAHÇE İLE MÜCADELE EDECEK

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi B grubunda mücadele eden Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı Fenerbahçe hazırlıklarına başladı.
Altınordu ilçesi Durugöl Recep Kara Kapalı spor salonunda hazırlıklarını başantrenör Cem Aslan gözetiminde çalışmalarını sürdüren engelsizler Ordu’su günü taktik ve teknik ağırlıkla sürdürdü.   5. HAFTA RAKİP FENERBAHÇE   Yoluna emin adımlarla devam eden Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, ligin 5. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Fenerbahçe ile karşılaşacak.  25 Kasım Cumartesi Saat 13.00’te Recep Kara Spor Salonunda oynanacak olan müsabaka ücretsiz olacak.   BAŞANTRENÖR’DEN DAVET   Hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Fenerbahçe’yi ağırlayacak olan Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı başantrenörü Cem Aslan, taraftara seslendi. Şehrin Süper Ligde Mücadele eden tek takımına sahip çıkılmasını isteyen Aslan, “Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı olarak lige en iyi başlayan takımlardan biri olduk. Şuana kadar 2 galibiyet ve 1 mağlubiyetimiz var. Bu hafta kendi sahamızda Fenerbahçe’yi ağırlayacağız. Seyircilerimizin o gün bizi yalnız bırakmaması işitiyoruz” diye konuştu.
Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi B grubunda mücadele eden Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı Fenerbahçe hazırlıklarına başladı.

Altınordu ilçesi Durugöl Recep Kara Kapalı spor salonunda hazırlıklarını başantrenör Cem Aslan gözetiminde çalışmalarını sürdüren engelsizler Ordu’su günü taktik ve teknik ağırlıkla sürdürdü.


 

5. HAFTA RAKİP FENERBAHÇE


 

Yoluna emin adımlarla devam eden Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, ligin 5. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Fenerbahçe ile karşılaşacak.  25 Kasım Cumartesi Saat 13.00’te Recep Kara Spor Salonunda oynanacak olan müsabaka ücretsiz olacak.


 

BAŞANTRENÖR’DEN DAVET


 

Hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Fenerbahçe’yi ağırlayacak olan Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı başantrenörü Cem Aslan, taraftara seslendi.

Şehrin Süper Ligde Mücadele eden tek takımına sahip çıkılmasını isteyen Aslan, “Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı olarak lige en iyi başlayan takımlardan biri olduk. Şuana kadar 2 galibiyet ve 1 mağlubiyetimiz var. Bu hafta kendi sahamızda Fenerbahçe’yi ağırlayacağız. Seyircilerimizin o gün bizi yalnız bırakmaması işitiyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.