DURUGÖL GÖZ KAMAŞTIRIYOR

BÖLGE GÜNDEMİ 22.01.2024 - 14:30, Güncelleme: 24.01.2024 - 16:11 614+ kez okundu.
 

DURUGÖL GÖZ KAMAŞTIRIYOR

BAŞKAN GÜLER’İN KARARLI TUTUMU SAYESİNDE HİÇBİR BEDEL ÖDEMEDEN HALKA KAZANDIRILAN DURUGÖL TABİAT PARKI MODERN GÖRÜNTÜSÜYLE CEZBEDİYOR
  Modern şehircilik kimliğine uygun alanların oluşturulmasına büyük önem veren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in kararlı tutumu sayesinde hiçbir bedel ödemeden alınan ve sosyal yaşam alanı haline dönüştürülen Durugöl Tabiat Parkı, halkın yeni buluşma noktası oldu.   Doğal gölün ve ekolojik dengenin korunarak yeşil alanları ve sosyal aktivite imkânları ile donatılan 36 dönümlük Durugöl Tabiat Parkı, gece aydınlatmaları ile mahalleye renk katarken görsel de bir şölen oluşturdu.   Aydınlatma sistemlerinden kent mobilyalarına, kuş evlerinden suluklara her şey düşünülerek inşa edilen alanda göl etrafına 6000 metrekare çim serildi.   Havuzunda müziğe göre hareket eden fıskiye sisteminin de yer aldığı alanda aydınlatmalar eşliğinde ışık şov animasyonları yapılıyor.
BAŞKAN GÜLER’İN KARARLI TUTUMU SAYESİNDE HİÇBİR BEDEL ÖDEMEDEN HALKA KAZANDIRILAN DURUGÖL TABİAT PARKI MODERN GÖRÜNTÜSÜYLE CEZBEDİYOR

 

Modern şehircilik kimliğine uygun alanların oluşturulmasına büyük önem veren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in kararlı tutumu sayesinde hiçbir bedel ödemeden alınan ve sosyal yaşam alanı haline dönüştürülen Durugöl Tabiat Parkı, halkın yeni buluşma noktası oldu.

 

Doğal gölün ve ekolojik dengenin korunarak yeşil alanları ve sosyal aktivite imkânları ile donatılan 36 dönümlük Durugöl Tabiat Parkı, gece aydınlatmaları ile mahalleye renk katarken görsel de bir şölen oluşturdu.

 

Aydınlatma sistemlerinden kent mobilyalarına, kuş evlerinden suluklara her şey düşünülerek inşa edilen alanda göl etrafına 6000 metrekare çim serildi.

 

Havuzunda müziğe göre hareket eden fıskiye sisteminin de yer aldığı alanda aydınlatmalar eşliğinde ışık şov animasyonları yapılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.