ORDU’DA GRUP YOLLARINA BETON VE ASFALT KONFORU

BÖLGE GÜNDEMİ 18.01.2024 - 12:50, Güncelleme: 19.01.2024 - 00:26 1641+ kez okundu.
 

ORDU’DA GRUP YOLLARINA BETON VE ASFALT KONFORU

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Çatalpınar ilçesinde üç mahalleyi birbirine bağlayan grup yolunu betonla buluşturdu. Beton öncesinde genişletilen yol vatandaşlara konforlu bir ulaşım imkânı sundu.
Ordu’da hayata geçirdiği ulaşım yatırımlarıyla adından söz ettiren Büyükşehir Belediyesi, ilçelerin yıllar süren hayallerini bir bir gerçeğe dönüştürüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarda, mahalle ve grup yolları sıcak asfalt ve betona kavuşuyor.   3 MAHALLE BİRBİRİNE BAĞLANDI   Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yoğun bir çalışma ile genişletilmesini sağladığı Çatalpınar ilçesine bağlı Karşıyaka, Yeni Mahalle ve Karahasan Mahallerinin bağlantı yolunda toplam uzunluğu 2,5 km’yi aşan yol betonla buluştu. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri güzergah boyunca çalışmaları tamamlayarak, vatandaşlara konforlu bir ulaşımın kapılarını araladı.     MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR   Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmayı memnuniyetle karşılayan mahalle sakinleri, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini iletti.    
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Çatalpınar ilçesinde üç mahalleyi birbirine bağlayan grup yolunu betonla buluşturdu. Beton öncesinde genişletilen yol vatandaşlara konforlu bir ulaşım imkânı sundu.

Ordu’da hayata geçirdiği ulaşım yatırımlarıyla adından söz ettiren Büyükşehir Belediyesi, ilçelerin yıllar süren hayallerini bir bir gerçeğe dönüştürüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarda, mahalle ve grup yolları sıcak asfalt ve betona kavuşuyor.

 

3 MAHALLE BİRBİRİNE BAĞLANDI

 

Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yoğun bir çalışma ile genişletilmesini sağladığı Çatalpınar ilçesine bağlı Karşıyaka, Yeni Mahalle ve Karahasan Mahallerinin bağlantı yolunda toplam uzunluğu 2,5 km’yi aşan yol betonla buluştu. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri güzergah boyunca çalışmaları tamamlayarak, vatandaşlara konforlu bir ulaşımın kapılarını araladı.

 

 

MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

 

Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmayı memnuniyetle karşılayan mahalle sakinleri, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini iletti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.