BÜYÜKŞEHİRDEN ÖNEMLİ HİZMET

BÖLGE GÜNDEMİ 25.01.2023 - 13:20, Güncelleme: 28.01.2023 - 23:36 1019+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİRDEN ÖNEMLİ HİZMET

ORDU DIŞINA ÇIKACAK CENAZELER UÇAK İLE ÜCRETSİZ GÖNDERİLECEK
      Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Türk Hava Yolları (THY) arasında cenaze nâkili için protokol imzalandı. Buna göre artık Ordu il genelinde vefat eden ve il dışına gidecek olan cenazelerin nakilleri Büyükşehir Belediyesi tarafından THY aracılığında uçak ile taşınacak. Yapılan protokol ile ayrıca cenazenin birinci derece yakınlarından bir kişi yüzde 20 indirimli cenazeye eşlik edebilecek.   Ordu Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyeciliğin en önemli örneklerini sergilemeye devam ediyor. Bu kapsamda önemli bir hizmet veren Ordu Büyükşehir Belediyesi Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığına bağlı Mezarlıklar ve Cenaze Hizmetleri Şube Müdürlüğü vefat olaylarında tüm süreçleri üstlenip vatandaşların acılarını bir nebze de olsa paylaşarak zor zamanlarında destek olmayı amaçlıyor.   Ordu il genelinde cenaze yıkama, cenaze nakil, kefen, mezar tahtası ile taziye hizmetlerini ücretsiz sürdüren Büyükşehir Belediyesi, il dışına cenaze nakil sürecinde de cenazelerin memleketlerine daha hızlı ulaşması ve defin işlemlerini kolaylaştırmak amacıyla yeni bir çalışma başlattı.       CENAZE NAKİL HİZMETİ ÜCRETSİZ YAPILIYOR   Bu doğrultuda görüşmeler yapan Büyükşehir Belediyesi, cenaze nakillerinin uçak ile yapılabilmesi için THY ile protokol imzaladı. İmzalanan protokol kapsamında artık araç nakillerine ek olarak uzak mesafedeki illere cenazeler uçak ile gönderilecek. Ayrıca cenazenin birinci derece yakınlarından bir kişi yüzde 20 indirimli cenazeye eşlik edebilecek. Bu hizmet cenazenin bulunduğu ilçeye bağlı olarak Ordu-Giresun veya Samsun Çarşamba Havalimanlarından en hızlı şekilde gerçekleştirilecek.    
ORDU DIŞINA ÇIKACAK CENAZELER UÇAK İLE ÜCRETSİZ GÖNDERİLECEK

 

 

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Türk Hava Yolları (THY) arasında cenaze nâkili için protokol imzalandı. Buna göre artık Ordu il genelinde vefat eden ve il dışına gidecek olan cenazelerin nakilleri Büyükşehir Belediyesi tarafından THY aracılığında uçak ile taşınacak. Yapılan protokol ile ayrıca cenazenin birinci derece yakınlarından bir kişi yüzde 20 indirimli cenazeye eşlik edebilecek.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyeciliğin en önemli örneklerini sergilemeye devam ediyor. Bu kapsamda önemli bir hizmet veren Ordu Büyükşehir Belediyesi Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığına bağlı Mezarlıklar ve Cenaze Hizmetleri Şube Müdürlüğü vefat olaylarında tüm süreçleri üstlenip vatandaşların acılarını bir nebze de olsa paylaşarak zor zamanlarında destek olmayı amaçlıyor.

 

Ordu il genelinde cenaze yıkama, cenaze nakil, kefen, mezar tahtası ile taziye hizmetlerini ücretsiz sürdüren Büyükşehir Belediyesi, il dışına cenaze nakil sürecinde de cenazelerin memleketlerine daha hızlı ulaşması ve defin işlemlerini kolaylaştırmak amacıyla yeni bir çalışma başlattı.

 

 

 

CENAZE NAKİL HİZMETİ ÜCRETSİZ YAPILIYOR

 

Bu doğrultuda görüşmeler yapan Büyükşehir Belediyesi, cenaze nakillerinin uçak ile yapılabilmesi için THY ile protokol imzaladı. İmzalanan protokol kapsamında artık araç nakillerine ek olarak uzak mesafedeki illere cenazeler uçak ile gönderilecek. Ayrıca cenazenin birinci derece yakınlarından bir kişi yüzde 20 indirimli cenazeye eşlik edebilecek.

Bu hizmet cenazenin bulunduğu ilçeye bağlı olarak Ordu-Giresun veya Samsun Çarşamba Havalimanlarından en hızlı şekilde gerçekleştirilecek.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.