Büyükşehir Süper Lig Yolunda Dolu Dizgin

SPOR 29.03.2022 - 15:06, Güncelleme: 29.03.2022 - 15:06 1429+ kez okundu.
 

Büyükşehir Süper Lig Yolunda Dolu Dizgin

Engelsizler Ordusu Deplasmanda Galip
  Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 1.Ligin 15. haftasında deplasmanda karşılaştığı Kocaeli Başiskele Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımını 83–48 yenerek süperlig yolunda önemli bir galibiyet aldı.       Kocaeli Başiskele Spor Salonu’nda oynanan maçın ilk periyoduna karşılıklı sayı atışları ile başlayan Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı rakibine iki basket farkla üstünlük kurarak 1. periyodu 18–14 önde tamamladı. Engelsizler ordusu, oyun içinde pota altı mücadelesi ve isabetli basket atışlarıyla farkı açarak devreye ise 38-22’lik skorla girdi.   ÜSTÜN BİR OYUNLA KAZANDI   Engelsizler ordusu ikinci yarıya da hızlı başladı. Oyun kontrolü ve mücadeleyi elden bırakmaya Büyükşehir Belediyesi, rakibinin oyun kurmasına müsaade etmedi. Pota altı ribaunt mücadelelerinden galip çıkan Büyükşehri Belediyesi 3. periyodu 63–33 üstün bitirdi. 4. periyotta da oyun hâkimiyetini koruyan Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Kocaeli Başiskele Engelliler Spor Kulübü takımını 83–48 gibi net bir skorla yenerek süper lig hedefine bir adım daha yaklaştı.       GELECEK HAFTA KRİTİK MÜSABAKA    Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 1. Ligin 16. Haftasında kendi evinde lig liderliği için mücadele verdiği İskenderun Engelliler Spor Kulübü takımı ile 02 Nisan 2022 tarihinde saat 12.00’de Atatürk Spor Salonunda karşılaşacak.      
Engelsizler Ordusu Deplasmanda Galip

 

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 1.Ligin 15. haftasında deplasmanda karşılaştığı Kocaeli Başiskele Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımını 83–48 yenerek süperlig yolunda önemli bir galibiyet aldı.

 

 

 

Kocaeli Başiskele Spor Salonu’nda oynanan maçın ilk periyoduna karşılıklı sayı atışları ile başlayan Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı rakibine iki basket farkla üstünlük kurarak 1. periyodu 18–14 önde tamamladı. Engelsizler ordusu, oyun içinde pota altı mücadelesi ve isabetli basket atışlarıyla farkı açarak devreye ise 38-22’lik skorla girdi.

 

ÜSTÜN BİR OYUNLA KAZANDI

 

Engelsizler ordusu ikinci yarıya da hızlı başladı. Oyun kontrolü ve mücadeleyi elden bırakmaya Büyükşehir Belediyesi, rakibinin oyun kurmasına müsaade etmedi. Pota altı ribaunt mücadelelerinden galip çıkan Büyükşehri Belediyesi 3. periyodu 63–33 üstün bitirdi. 4. periyotta da oyun hâkimiyetini koruyan Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Kocaeli Başiskele Engelliler Spor Kulübü takımını 83–48 gibi net bir skorla yenerek süper lig hedefine bir adım daha yaklaştı.

 

 

 

GELECEK HAFTA KRİTİK MÜSABAKA 

 

Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 1. Ligin 16. Haftasında kendi evinde lig liderliği için mücadele verdiği İskenderun Engelliler Spor Kulübü takımı ile 02 Nisan 2022 tarihinde saat 12.00’de Atatürk Spor Salonunda karşılaşacak.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.