BÜYÜKŞEHİR ÖĞRENCİLERE KENTİNİ TANITIYOR

BÖLGE GÜNDEMİ 22.12.2022 - 12:00, Güncelleme: 26.12.2022 - 00:27 370+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR ÖĞRENCİLERE KENTİNİ TANITIYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 19 ilçede eğitim gören öğrencileri Ordu’nun tarihi ve turistik güzellikleriyle buluşturmaya devam ederken düzenlenen gezilerle öğrenciler unutamayacakları bir gün geçiriyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ile de buluşan öğrenciler, hem merak ettiklerini soruyor hem de taleplerini iletiyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde hazırlanan “Kentimi ve Kendimi Tanıyorum” projesi kapsamında Ordu’nun 19 ilçesinde bulunan 12-17 yaş aralığındaki 60 öğrenci belirli günlerde öğretmenleri ile birlikte ilçelerinden alınarak şehrin tarihi ve turistlik yerlerini yakından görme fırsatı yakalıyor.       UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞIYORLAR   Büyükşehir Belediyesi koordinesinde gerçekleştirilen ve şuana kadar Akkuş, Aybastı, Kumru, Korgan, Mesudiye, Gürgentepe ve Gölköy ilçelerinin ağırlandığı geziler doğrultusunda öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde Ordu Büyükşehir Belediyesi Binası ve Sanat Galerisi, Ordu Üniversitesi, Fındık Müzesi, Büyükşehir Belediyesi Kültür Otağı, teleferik hizmeti ile Boztepe’yi ve ters evi gezme imkânı buluyor. Tüm ihtiyaçları Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanan öğrenciler, gezi programı ile unutulmaz bir gün yaşıyor.       BAŞKAN GÜLER, ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR   Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’de “Kentimi ve Kendimi Tanıyorum” projesi kapsamında Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin ziyaret eden çocuklarla bir araya geliyor. Gezi kafilesinde yer alan çocuklarla buluşan Başkan Güler, bu buluşmalarda çocuklarla sohbet ederek fikirlerini dinliyor. Büyükşehir Belediyesi ziyaretinde ayrıca Başkan Güler tarafından öğrencilere çeşitli hediyeler veriliyor.       Öte yandan gezi programları belirlen plan dahilinde devam ediyor.  
Ordu Büyükşehir Belediyesi, 19 ilçede eğitim gören öğrencileri Ordu’nun tarihi ve turistik güzellikleriyle buluşturmaya devam ederken düzenlenen gezilerle öğrenciler unutamayacakları bir gün geçiriyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ile de buluşan öğrenciler, hem merak ettiklerini soruyor hem de taleplerini iletiyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde hazırlanan “Kentimi ve Kendimi Tanıyorum” projesi kapsamında Ordu’nun 19 ilçesinde bulunan 12-17 yaş aralığındaki 60 öğrenci belirli günlerde öğretmenleri ile birlikte ilçelerinden alınarak şehrin tarihi ve turistlik yerlerini yakından görme fırsatı yakalıyor.

 

 

 

UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞIYORLAR

 

Büyükşehir Belediyesi koordinesinde gerçekleştirilen ve şuana kadar Akkuş, Aybastı, Kumru, Korgan, Mesudiye, Gürgentepe ve Gölköy ilçelerinin ağırlandığı geziler doğrultusunda öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde Ordu Büyükşehir Belediyesi Binası ve Sanat Galerisi, Ordu Üniversitesi, Fındık Müzesi, Büyükşehir Belediyesi Kültür Otağı, teleferik hizmeti ile Boztepe’yi ve ters evi gezme imkânı buluyor. Tüm ihtiyaçları Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanan öğrenciler, gezi programı ile unutulmaz bir gün yaşıyor.

 

 

 

BAŞKAN GÜLER, ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’de “Kentimi ve Kendimi Tanıyorum” projesi kapsamında Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin ziyaret eden çocuklarla bir araya geliyor. Gezi kafilesinde yer alan çocuklarla buluşan Başkan Güler, bu buluşmalarda çocuklarla sohbet ederek fikirlerini dinliyor. Büyükşehir Belediyesi ziyaretinde ayrıca Başkan Güler tarafından öğrencilere çeşitli hediyeler veriliyor.

 

 

 

Öte yandan gezi programları belirlen plan dahilinde devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.