BÜYÜKŞEHİR ANINDA MÜDAHALE EDİYOR

BÖLGE GÜNDEMİ 28.01.2024 - 15:55, Güncelleme: 01.02.2024 - 16:24 557+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR ANINDA MÜDAHALE EDİYOR

Ordu’nun yüksek rakımlı ilçelerinde kar yağışı etkili oldu. Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, 7/24 sürdürdüğü karla mücadele çalışmalarıyla kırsal alandaki yolların açık tutulmasını sağlarken kapalı mahalle yolu ise bulunmuyor.
            465 ARAÇ VE İŞ MAKİNESİ 560 PERSONEL SAHADA   Ordu’da akşam saatlerinde başlayan kar yağışı yüksek rakımlı ilçelerde etkili oldu. Büyükşehir Belediyesi ekipleri de yüksek rakımlı ilçelerde etkili olan kar yağışları sonrası, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için 465 araç ve iş makinesi 560 personelle 7/24 sahada çalışmalarını sürdürdü.   KAPANAN MAHALLE YOLLARI AÇILDI   Kar yağışının gerçekleştiği mahalle ve grup yollarına anında müdahale eden Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, ulaşımda aksamaların önüne geçti. Ekiplerin yüksek rakımlı ilçelerde yollara müdahalesi sürerken hava sıcaklığının hissedilir derecede azaldığı ve bunun sonucunda oluşabilecek muhtemel buzlanmalara karşı da bazı ekipler tuzlama çalışmalarına ağırlık verdi.   ÇAĞRI MERKEZİ 7/24 HİZMET VERİYOR   Vatandaşların kar lastiği ve zincir olmayan araçlarla trafiğe çıkmaması istenirken karla mücadele talepleri için 444 10 52 Çağrı Merkezini ve ALO 153'ü 7/24 arayabilecekleri bildirildi.  
Ordu’nun yüksek rakımlı ilçelerinde kar yağışı etkili oldu. Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, 7/24 sürdürdüğü karla mücadele çalışmalarıyla kırsal alandaki yolların açık tutulmasını sağlarken kapalı mahalle yolu ise bulunmuyor.

 

 

 

 

 

 

465 ARAÇ VE İŞ MAKİNESİ 560 PERSONEL SAHADA

 

Ordu’da akşam saatlerinde başlayan kar yağışı yüksek rakımlı ilçelerde etkili oldu. Büyükşehir Belediyesi ekipleri de yüksek rakımlı ilçelerde etkili olan kar yağışları sonrası, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için 465 araç ve iş makinesi 560 personelle 7/24 sahada çalışmalarını sürdürdü.

 

KAPANAN MAHALLE YOLLARI AÇILDI

 

Kar yağışının gerçekleştiği mahalle ve grup yollarına anında müdahale eden Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, ulaşımda aksamaların önüne geçti. Ekiplerin yüksek rakımlı ilçelerde yollara müdahalesi sürerken hava sıcaklığının hissedilir derecede azaldığı ve bunun sonucunda oluşabilecek muhtemel buzlanmalara karşı da bazı ekipler tuzlama çalışmalarına ağırlık verdi.

 

ÇAĞRI MERKEZİ 7/24 HİZMET VERİYOR

 

Vatandaşların kar lastiği ve zincir olmayan araçlarla trafiğe çıkmaması istenirken karla mücadele talepleri için 444 10 52 Çağrı Merkezini ve ALO 153'ü 7/24 arayabilecekleri bildirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.