BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SPORCUSU SELİNAY TUĞÇE KIR KENDİ EVİNDE ZİRVEDE

SPOR 24.07.2022 - 16:49, Güncelleme: 24.07.2022 - 16:49 7776+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SPORCUSU SELİNAY TUĞÇE KIR KENDİ EVİNDE ZİRVEDE

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Triatlon Federasyonu iş birliği ile Ordu’da düzenlenen Ordu Triatlon Türkiye Kupası Yarışları’nda Büyükşehir Belediyesi sporcusu Selinay Tuğçe Kır, en yakın rakibine 07.06 dakikalık fark atarak kendi evinde kürsünün zirvesini kimseye kaptırmadı.
  Ordu Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen Ordu Triatlon Türkiye Kupası büyük bir coşkuyla devam ediyor. Farklı kategorilerdeki triatletler yüzme, bisiklet ve koşu olmak üzere 3 ayrı parkurda kıyasıya yarışıyor. 22 ilden 410 sporcunun katılımıyla bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen yarışlarda sporcuların mücadelesi izleyicilere de büyük heyecan yaşatıyor.   SELİNAY EN YAKIN RAKİBİNE 07.06 DAKİKA FARK ATARAK ZAFERE ULAŞTI   Katıldığı her yarışta başarılı sonuçlara imza atan ve Ordu’yu gururlandıran Ordu Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Milli Sporcusu Selinay Tuğçe Kır, Ordu Triatlon Türkiye Kupası Yarışları’nda zirveyi bırakmadı. Genç Kadınlar A kategorisinde en yakın rakibine 07.06 dakikalık büyük bir fark yapıp göğüs bandını alan Kır, yarışı 1. olarak tamamladı.   KIR: “BAŞKANIMIZ HİLMİ GÜLER’E ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”   Yarış sonrası duygu ve düşüncelerini dile getiren Ordu Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Milli Sporcusu Selinay Tuğçe Kır, Ordu’da birinci olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Organizasyonu çok beğendiğini ve hedefinin Avrupa olduğunu ifade eden Kır, destekleri dolayısıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e de teşekkürlerini iletti.   Selinay Tuğçe Kır, açıklamalarında şu ifadeler yer verdi:   “Harika bir organizasyon oluyor. Rüzgar dezavantaj yaratsa da, eğlenceli bir parkurdu. Ordu adına yarışıyorum. Burada derece aldığım için çok mutluyum. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e çok teşekkür ederim. Bir nevi onlar sayesinde buralardayım. Hedefim Avrupa. Bu yarışlarda benim için çok önemli.”   Yarış sonrası 1’incilik kürsüsüne çıkan Ordu Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Milli Sporcusu Selinay Tuğçe Kır, madalyasını Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Adem Atik’ten aldı ve büyük bir sevinç yaşadı.  
Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Triatlon Federasyonu iş birliği ile Ordu’da düzenlenen Ordu Triatlon Türkiye Kupası Yarışları’nda Büyükşehir Belediyesi sporcusu Selinay Tuğçe Kır, en yakın rakibine 07.06 dakikalık fark atarak kendi evinde kürsünün zirvesini kimseye kaptırmadı.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen Ordu Triatlon Türkiye Kupası büyük bir coşkuyla devam ediyor. Farklı kategorilerdeki triatletler yüzme, bisiklet ve koşu olmak üzere 3 ayrı parkurda kıyasıya yarışıyor. 22 ilden 410 sporcunun katılımıyla bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen yarışlarda sporcuların mücadelesi izleyicilere de büyük heyecan yaşatıyor.

 

SELİNAY EN YAKIN RAKİBİNE 07.06 DAKİKA FARK ATARAK ZAFERE ULAŞTI

 

Katıldığı her yarışta başarılı sonuçlara imza atan ve Ordu’yu gururlandıran Ordu Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Milli Sporcusu Selinay Tuğçe Kır, Ordu Triatlon Türkiye Kupası Yarışları’nda zirveyi bırakmadı. Genç Kadınlar A kategorisinde en yakın rakibine 07.06 dakikalık büyük bir fark yapıp göğüs bandını alan Kır, yarışı 1. olarak tamamladı.

 

KIR: “BAŞKANIMIZ HİLMİ GÜLER’E ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

 

Yarış sonrası duygu ve düşüncelerini dile getiren Ordu Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Milli Sporcusu Selinay Tuğçe Kır, Ordu’da birinci olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Organizasyonu çok beğendiğini ve hedefinin Avrupa olduğunu ifade eden Kır, destekleri dolayısıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e de teşekkürlerini iletti.

 

Selinay Tuğçe Kır, açıklamalarında şu ifadeler yer verdi:

 

“Harika bir organizasyon oluyor. Rüzgar dezavantaj yaratsa da, eğlenceli bir parkurdu. Ordu adına yarışıyorum. Burada derece aldığım için çok mutluyum. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e çok teşekkür ederim. Bir nevi onlar sayesinde buralardayım. Hedefim Avrupa. Bu yarışlarda benim için çok önemli.”

 

Yarış sonrası 1’incilik kürsüsüne çıkan Ordu Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Milli Sporcusu Selinay Tuğçe Kır, madalyasını Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Adem Atik’ten aldı ve büyük bir sevinç yaşadı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.