BU PROJE İLE TABAKHANE DERESİ KURTULUYOR

BÖLGE GÜNDEMİ 23.03.2024 - 19:55, Güncelleme: 25.03.2024 - 00:10 913+ kez okundu.
 

BU PROJE İLE TABAKHANE DERESİ KURTULUYOR

YILLARIN SORUNU BİTECEK, İLÇENİN ESTETİK GÖRÜNÜMÜ İYİLEŞECEK
    Ünye’de yılların sorunu olan Tabakhane Deresi’nde, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü ile birlikte yapılan ıslah çalışmalarının ardından sıra çevre düzenlemesine geldi. Şehir merkezinde bulunan ve yıllarca Ünyelilere sorun olan Tabakhane Deresi’nde uygulanacak olan yeni bir proje müjdelendi. Başkan Güler’in ikinci 5 yılında yapılması planlan Ünye Tabakhane Deresi Kenarı Peyzaj ve Aydınlatma Çalışması ile Ünye bambaşka bir görünüme kavuşacak. Ünye'nin güzelliğine güzellik katacak, yepyeni bir yaşam alanı sunulacak olan projede; yeşil alanlar, çocuk oyun alanları, ahşap oturma grupları, aydınlatma direkleri, sıcak asfalt ve kaldırım düzenlemesi yapılacak.  Bu proje ile birlikte Tabakhane Deresi’ndeki yılların sorunu bitirilerek Ünye’ye yeni bir cazibe merkezi kazandırılacak.
YILLARIN SORUNU BİTECEK, İLÇENİN ESTETİK GÖRÜNÜMÜ İYİLEŞECEK

 

 

Ünye’de yılların sorunu olan Tabakhane Deresi’nde, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü ile birlikte yapılan ıslah çalışmalarının ardından sıra çevre düzenlemesine geldi.

Şehir merkezinde bulunan ve yıllarca Ünyelilere sorun olan Tabakhane Deresi’nde uygulanacak olan yeni bir proje müjdelendi. Başkan Güler’in ikinci 5 yılında yapılması planlan Ünye Tabakhane Deresi Kenarı Peyzaj ve Aydınlatma Çalışması ile Ünye bambaşka bir görünüme kavuşacak.

Ünye'nin güzelliğine güzellik katacak, yepyeni bir yaşam alanı sunulacak olan projede; yeşil alanlar, çocuk oyun alanları, ahşap oturma grupları, aydınlatma direkleri, sıcak asfalt ve kaldırım düzenlemesi yapılacak.  Bu proje ile birlikte Tabakhane Deresi’ndeki yılların sorunu bitirilerek Ünye’ye yeni bir cazibe merkezi kazandırılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.