BİRİMLER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

BÖLGE GÜNDEMİ 19.06.2023 - 10:50, Güncelleme: 21.06.2023 - 16:13 844+ kez okundu.
 

BİRİMLER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

Ünye Belediye Başkanlığı Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası final müsabakasıyla sona erdi. Turnuvanın şampiyonu Zabıta Müdürlüğü olurken dereceye giren takımlar kupalarını aldı.
      16 Mayıs’ta başlayan Ünye Belediye Başkanlığı Birimler Arası Halı Saha Turnuvası final müsabakasıyla sona erdi. Atatürk Parkı Halı sahada oynanan karşılaşmalar kıyasıya mücadele ile geçerken, takımlar turnuvada şampiyonluk için büyük çaba sarf etti. Maçları Hakemler Tolgahan Şahin ve Metin Kır yönetti. 8 takımın mücadele ettiği turnuvanın finali Zabıta Müdürlüğü ile İşletme ve İştirakler Müdürlüğü arasında yapıldı. 3-2’lik skorla Zabıta Müdürlüğü turnuvanın şampiyonu oldu.   Kupa törenine Belediye Başkan Yardımcıları Orhan Gürel ve Ali Kemal Mehel’in yanı sıra birim müdürleri katıldı.   Turnuvada ilk üçe giren takımlar; Zabıta Müdürlüğü, İşletme ve İştirakler Müdürlüğü ile Plan ve Proje Müdürlüğü takımlarına madalyaları ve kupaları takdim edildi. Turnuvanın en centilmen takımı ise Fen İşleri Müdürlüğü oldu.
Ünye Belediye Başkanlığı Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası final müsabakasıyla sona erdi. Turnuvanın şampiyonu Zabıta Müdürlüğü olurken dereceye giren takımlar kupalarını aldı.

 

 

 

16 Mayıs’ta başlayan Ünye Belediye Başkanlığı Birimler Arası Halı Saha Turnuvası final müsabakasıyla sona erdi. Atatürk Parkı Halı sahada oynanan karşılaşmalar kıyasıya mücadele ile geçerken, takımlar turnuvada şampiyonluk için büyük çaba sarf etti. Maçları Hakemler Tolgahan Şahin ve Metin Kır yönetti. 8 takımın mücadele ettiği turnuvanın finali Zabıta Müdürlüğü ile İşletme ve İştirakler Müdürlüğü arasında yapıldı. 3-2’lik skorla Zabıta Müdürlüğü turnuvanın şampiyonu oldu.

 

Kupa törenine Belediye Başkan Yardımcıları Orhan Gürel ve Ali Kemal Mehel’in yanı sıra birim müdürleri katıldı.

 

Turnuvada ilk üçe giren takımlar; Zabıta Müdürlüğü, İşletme ve İştirakler Müdürlüğü ile Plan ve Proje Müdürlüğü takımlarına madalyaları ve kupaları takdim edildi. Turnuvanın en centilmen takımı ise Fen İşleri Müdürlüğü oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.