Bayramda pozitif vakalar arttı!

BÖLGE GÜNDEMİ 27.05.2020 - 00:14, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1658+ kez okundu.
 

Bayramda pozitif vakalar arttı!

Bütün uyarı ve alınan tedbirlere rağmen bayram sırasında özellikle kırsal kesimde vatandaşların yakın mesafe bayramlaşmaları Ordu ilindeki pozitif vakaların artmasına sebep oldu.
Ordu ili genelinde bayram sırasında koronavirüse bağlı pozitif vaka sayısında artış oldu. Alınan bütün tedbir ve yasaklara rağmen daha çok ilin kırsal kesimlerinde vatandaşların bayram ziyaretleri ve yakın temaslı bayramlaşmaları sonucu pozitif vaka artışlarına yol açtı.  Fedakarlıklar heba olmasın Ordu Valisi Seddar Yavuz Ordu genelinde koronovirüs vakalarının davam ettiğini belirterek, Twiter hesabından yaptığı paylaşımda “Değerli Ordulu Kardeşlerim, Aldığımız tüm tedbirlere rağmen ilimizde pozitif vakalar maalesef devam ediyor. Lütfen evlere bayram ziyareti yapmayınız. Telefonla bayramlaşınız. Yaptığınız fedakarlıklar ve tedbirler heba olmasın.” dedi.  
Bütün uyarı ve alınan tedbirlere rağmen bayram sırasında özellikle kırsal kesimde vatandaşların yakın mesafe bayramlaşmaları Ordu ilindeki pozitif vakaların artmasına sebep oldu.

Ordu ili genelinde bayram sırasında koronavirüse bağlı pozitif vaka sayısında artış oldu. Alınan bütün tedbir ve yasaklara rağmen daha çok ilin kırsal kesimlerinde vatandaşların bayram ziyaretleri ve yakın temaslı bayramlaşmaları sonucu pozitif vaka artışlarına yol açtı. 

Fedakarlıklar heba olmasın

Ordu Valisi Seddar Yavuz Ordu genelinde koronovirüs vakalarının davam ettiğini belirterek, Twiter hesabından yaptığı paylaşımda “Değerli Ordulu Kardeşlerim, Aldığımız tüm tedbirlere rağmen ilimizde pozitif vakalar maalesef devam ediyor. Lütfen evlere bayram ziyareti yapmayınız. Telefonla bayramlaşınız. Yaptığınız fedakarlıklar ve tedbirler heba olmasın.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.