BASKETBOLDA ŞAMPİYON MİLLİ EĞİTİM

SPOR 04.10.2023 - 13:10, Güncelleme: 04.10.2023 - 22:21 4457+ kez okundu.
 

BASKETBOLDA ŞAMPİYON MİLLİ EĞİTİM

Ordu’da düzenlenen Kamu spor oyunları basketbol, voleybol ve masa tenisi turnuvası devam ediyor.
      Gençlik ve Spor Bakanlığının 2023-2024 sezonu faaliyet programında yer alan Cumhuriyetimizin 100. Yılı kapsamında düzenlenen Kamu Spor Oyunları Kurumlar arası Voleybol, Basketbol ve Masa Tenisi Turnuvası Altınordu İlçesinde düzenleniyor. Kamu kurum ve kuruluşları personellerinin daha sağlıklı yaşamaları, iş verimliliğinin artırılması, kurumlar arası sosyal ilişkilerin daha sıkı hale getirilmesi ve spor bilincinin tüm yaş gruplarına aktarılabilmesi amacıyla düzenlenen Kurumlar Arası Müsabakalar renkli ve eğlenceli anlara sahne oluyor. 3x3 Basketbol Turnuvasında Final Karşılaşmasında Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü karşı karşıya geldi. Fair Play çerçevesinde oynanan müsabakayı İl Milli Eğitim Müdürlüğü müsabakayı kazanarak grup müsabakalarında oynamaya hak kazandı.
Ordu’da düzenlenen Kamu spor oyunları basketbol, voleybol ve masa tenisi turnuvası devam ediyor.

 

 

 

Gençlik ve Spor Bakanlığının 2023-2024 sezonu faaliyet programında yer alan Cumhuriyetimizin 100. Yılı kapsamında düzenlenen Kamu Spor Oyunları Kurumlar arası Voleybol, Basketbol ve Masa Tenisi Turnuvası Altınordu İlçesinde düzenleniyor.

Kamu kurum ve kuruluşları personellerinin daha sağlıklı yaşamaları, iş verimliliğinin artırılması, kurumlar arası sosyal ilişkilerin daha sıkı hale getirilmesi ve spor bilincinin tüm yaş gruplarına aktarılabilmesi amacıyla düzenlenen Kurumlar Arası Müsabakalar renkli ve eğlenceli anlara sahne oluyor.

3x3 Basketbol Turnuvasında Final Karşılaşmasında Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü karşı karşıya geldi. Fair Play çerçevesinde oynanan müsabakayı İl Milli Eğitim Müdürlüğü müsabakayı kazanarak grup müsabakalarında oynamaya hak kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.